Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Θεοχάρης σε ΔΟΥ: Δεν έχετε ίντερνετ; Πάρτε WiFi από διπλανά καφέ

Εκπληκτοι έμειναν οι εφοριακοί της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι όταν εξέφρασαν τα παράπονά τους στον γενικό γραμματέα Εσόδων Χάρη Θεοχάρη για τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν ανάμεσα σε αυτές και την έλλειψη ίντερνετ, τους πρότεινε να χρησιμοποιούν δωρεάν ασύρματη σύνδεση από γειτονικά καφέ.

Εμβρόντητοι έμειναν οι υπάλληλοι των ΔΟΥ Θεσσαλονίκης από τον γενικό γραμματέα Εσόδων Χάρη Θεοχάρη ο οποίος εμφανίστηκε αφοπλιστικά ειλικρινής σχετικά με τις μεγάλες ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι μεγάλες εφορίες της πόλης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», οι υπάλληλοι τον ρώτησαν: «Κύριε γενικέ πώς θα αντιμετωπίσουμε τη φοροδιαφυγή όταν πολλοί δεν έχουμε καν internet;» και ο κ. Θεοχάρης απάντησε: «Τι να κάνουμε παιδιά; Προσπαθούμε. Για την ώρα προσπαθήστε να κάνετε τη δουλειά ακόμα και με το Free WiFi από διπλανά καφέ».

Οι δηλώσεις αυτές του κ. Θεοχάρη έρχονται να αναδείξουν την τραγική κατάσταση που επικρατεί στις εφορίες, οι οποίες δεν έχουν ούτε τα μέσα να πιάσουν τα «μεγάλα ψάρια» που φοροδιαφεύγουν. Χαρακτηριστικό είναι σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, ότι ενώ έχει δοθεί εντολή να ελεγχθεί υψηλής επιφάνειας «στόχος» στη Δυτική Μακεδονία, ο οποίος περιλαμβάνεται και στη «λίστα Λαγκάρντ», δεν υπάρχουν ούτε τα κονδύλια ώστε οι «ράμπο» που θα πάνε να τον ελέγξουν να διανυκτερεύσουν εκτός έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...