Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Το ΣΔΟΕ «ξεσκονίζει» τον Ταμήλο

Στο μικροσκόπιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έχει μπει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Ταμήλος ο οποίος συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας όταν κατά τη διάρκεια συμμετοχής του σε υποεπιτροπή της Βουλής που αφορούσε τους υδάτινους πόρους, «αγανάκτησε» επειδή τραβούσε σε μάκρος, χωρίς όμως η επιτροπή να είναι, όπως τόνισε, αμειβόμενη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο αφοπλιστικά ειλικρινής –ως προ τν πραγματικό ρόλο που διαδραματίζει η πλειονότητα των Ελλήνων βουλευτών στις επιτροπές- κ. Ταμήλος ελέγχεται από τους «Ράμπο» του ΣΔΟΕ, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί καταγγελία για παράνομο πλουτισμό.

Ο συγκεκριμένος έλεγχος εντάσσεται στο πλαίσιο της έρευνας-φωτιά που πραγματοποιούν ελεγκτές ανά την Ελλάδα στα πολιτικά πρόσωπα, αλλά και στους αιρετούς άρχοντες, ενώ ο πρώην δήμαρχος Τρικάλων φιγουράρει στις λίστες που συνετάχθησαν στο πλαίσιο ενημέρωσης του υπουργείου Οικονομικών, κατόπιν ερώτησης που είχε καταθέσει στις 28 Αυγούστου 2012, ο βουλευτής της ΔΗ.ΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...