Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Ποιούς άνδρες και με ποιά κριτήρια επιλέγουν οι γυναίκες

Mια πρόσφατη έρευνα αποδεικνύει ότι η εποχή που οι άνδρες πίστευαν ότι απαιτείται τετράγωνο σαγόνι και φοβεροί μύες για να προσελκύσουν μια γυναίκα έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Η έρευνα διεξήχθη από τον καθηγητή Γέρτς του Πανεπιστημίου της Πρετόρια και δημοσιοποιήθηκε σήμερα από το HuffingtonPost. Ο καθηγητής ερεύνησε ποιά είναι τα κριτήρια με τα οποία μια γυναίκα επιλέγει έναν άνδρα.

Η ομάδα των ερευνητών του επέλεξε ένα γκρουπ γυναικών σε σχετικά νεαρή ηλικία οι οποίες εξέτασαν έναν αριθμό φωτογραφιών που παρουσίαζαν άνδρες με διαφορετική σωματική διάπλαση.

Η πλειοψηφία των γυναικών, σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύει το Huffington Post, έδειξε να προτιμά τους αδύνατους και μετρίου αναστήματος άνδρες από τους υπερβολικά αρρενωπούς ή παχείς.

Με βάση αυτά τα συμπεράσματα ο καθηγητής Γκερτς εξήγαγε και πολύτιμα συμπεράσματα για την υγεία των ανδρών, όπως ότι οι υπερβολικά αδύνατοι ή οι υπερβολικά παχείς και σωματώδεις άνδρες κινδυνεύουν να έχουν περισσότερα προβλήματα υγείας από τους μετρίου αναστήματος και αδύνατους. Σύμφωνα με τον καθηγητή Γερτς αυτός είναι και ο ενστικτώδης λόγος για τον οποίο οι γυναίκες προτιμούν υγιείς άνδρες που πληρούν αυτά τα κριτήρια.



Πηγή: | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...