Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Λαφαζάνης: Ο Αλαβάνος να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ - Αλαβάνος: Να φύγουμε από την Ευρωζώνη

Τη στιγμή που το ηγετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ.Λαφαζάνης ζητά την επιστροφή του Αλαβάνου στο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Νταβανέλος μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε συμπόρευση με το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλαβάνος ρίζχνει μια νέα "βόμβα":

- Να φύγουμε τώρα από την Ευρωζώνη.

Διαβαστε το ρεπορτάζ:

Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ένα ανατιμημένο νόμισμα, το οποίο θα της επιτρέψει να ακολουθήσει το δρόμο της ανάπτυξης υποστήριξε ο Αλέκος Αλαβάνος και τάχθηκε υπέρ της εξόδου της χώρας μας από την Ευρωζώνη.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε πως «έχουμε ένα νόμισμα που δεν εχει σχέση με τις ανάγκες και τις δυνατότητες της Ελλάδας», ενώ πρόσθεσε «όλες οι χώρες έχουν σχέδιο β για την αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ, εκτός από την Ελλάδα».

Επεσήμανε μάλιστα πως ένα νέο νόμισμα θα μπορούσε να βοηθήσει την αγροτική οικονομία, τον τουρισμό, τα μαγαζιά, σημειώνοντας ότι είναι απαραίτητο για να βγούμε από την ύφεση.

Παράλληλα ανέφερε πως η Ελλάδα δεν θα κάνει βήματα προόδου αν παραμείνει στην Ευρωζωνη και θα καταργήσουμε το μνημόνιο».

Τέλος αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή και τις πρακτικές της, ο κ. Αλαβάνος τόνισε πως το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι απειλή απέναντι στις στοιχειώδεις κοινοβουλευτικές λειτουργίες και θα έπρεπε να τεθεί εκτός νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...