Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΚΡΗΤΗ: Αυτοπυροβολήθηκε η ανήλικη για να γλιτώσει από τον δεύτερο σύζυγό της!

Με κομμένη την ανάσα οι κάτοικοι της Κρήτης παρακολουθούν τις εξελίξεις στην υπόθεση του τραυματισμού με πιστόλι της ανήλικης κοπέλας, η οποία δίνει μάχη για τη ζωή.

Σύμφωνα με το Prismanews.gr, η 16χρονη προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της πατώντας τη σκανδάλη ενός όπλου, προκειμένου να γλιτώσει από τα βίαια χέρια του δεύτερου συζύγου της.

Η απόπειρα αυτοκτονίας σημειώθηκε στην περιοχή Απεζανές, στο σπίτι όπου την είχε φυγαδέψει ο πατέρας της για να μείνει μακριά από τον δεύτερο σύζυγό, ο οποίος τη χτυπούσε.

Η κοπέλα, παρά το νεαρό της ηλικίας της, είχε ήδη ένα γάμο στο ενεργητικό της Ωστόσο, χώρισε και παντρεύτηκε ξανά πριν από λίγο καιρό έναν άλλο άνδρα. Κανείς όμως δεν γνώριζε πως ο γάμος αυτός θα εξελισσόταν σε έναν αληθινό εφιάλτη.

Ο δεύτερος σύζυγος φαίνεται ότι δε δίσταζε να απλώνει τα χέρια του και να χτυπά τη 16χρονη. Μάλιστα, ακόμα και ο πατέρας της είχε γίνει μάρτυρας ενός περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας.

Ο ίδιος δεν δίστασε να καταγγείλει το γεγονός στην Αστυνομία. Στη συνέχεια πήρε την κόρη τους και την έβαλε σε μία μάντρα προκειμένου να το προφυλάξει από το βίαιο σύζυγο. Εκεί όμως η 16χρονη φαίνεται ότι δεν άντεξε από τα όσα είχε περάσει και επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή της...

Οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την κρατήσουν στη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...