Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ένας σοβαρά τραυματίας σε επίθεση ακροδεξιών σε λαϊκή αγορά της Καλλιθέας

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται ένας μετανάστης, ενώ ένας ακόμη τραυματίστηκε πιο ελαφρά, όταν τους επιτέθηκε σήμερα μια ομάδα ακροδεξιών, στη λαϊκή αγορά της Καλλιθέας, στη συμβολή των οδών Αριστείδου και Χαροκόπου. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, θύματα είναι ένας Αιγύπτιος ψαράς και ένας Πακιστανός μικροπωλητής, από τον οποίο οι δράστες έκλεψαν και την τσάντα με τα χρήματά του.

Αμέσως μετά διοργανώθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τη Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ, τονίζοντας: «Οργανωμένη ομάδα τραμπούκων με τα διακριτικά και τον τρόπο δράσης της Χρυσής Αυγής, ξυλοκόπησαν άγρια και λήστεψαν μικροπωλητές στη λαϊκή αγορά της Καλλιθέας, στέλνοντας έναν σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο. Η ναζιστική δράση και τρομοκρατία της Χρυσής Αυγής πρέπει να συναντήσει την όλο και πιο αποφασιστική καταδίκη των εργαζόμενων, της νεολαίας, του λαού. Το ταξικό εργατικό λαϊκό κίνημα που αντιπαλεύει τα μονοπώλια και την εξουσία τους μπορεί να αντιμετωπίσει, να κόψει τη φόρα και στις φασιστικές ομάδες και στους μηχανισμούς του συστήματος που τις στηρίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...