Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Αίτηση πτώχευσης από τη NEOSET - Κινδυνεύουν 1000 εργαζόμενοι

Άλλη μια ιστορική εταιρεία υπό κατάρρευση. Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Δικαίου φέρεται να έχει καταθέσει η NEOSET

Η εταιρεία επίπλων NEOSET φέρεται να έχει ήδη καταθέσει την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Δικαίου.

Η οικονομική κρίση έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην αγορά επίπλου, με τη NEOSET να διαδέχεται την ένταξη στο άρθρο 99 της επίσης γνωστής εταιρίας επίπλων SATO.

Η NEOSET σύμφωνα με τις δημοσιοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της, για τη χρήση του 2011 παρουσίασε ζημιές ύψους 7,8 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το ίδιο διάστημα οι συνολικές υποχρεώσεις της διαμορφώθηκαν στα 53,1 εκατομμύρια ευρώ.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά τα τελευταία 30 χρόνια και αριθμεί περί τα 100 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τα εμπορικά σήματα της Νeoset Α.Ε. περιλαμβάνουν Neoset, Neoset Κουζίνα, Νεοκατοικείν, Skouropoulos και Neowood.

Ο Όμιλος Neoset, σύμφωνα με τα στοιχεία στην επίσημη ιστοσελίδα της, απασχολεί 200 άτομα στο Εργοστάσιο Βασιλικό Χαλκίδας, 79 άτομα στα Κεντρικά Γραφεία Παλλήνης, 9 άτομα στο Κέντρο Διανομής Αττικής, 111 άτομα στα Εταιρικά Καταστήματα και 3 άτομα στο Νεοκατοικείν ΕΠΕ.

Στα καταστήματα του Δικτύου, όπως σημειώνεται, απασχολούνται 613 άτομα περίπου. Το τελικό σύνολο των ανθρώπων που εργάζονται στον Όμιλο εταιρειών NEOSET ανέρχεται στα 1014 άτομα.

Η δραστηριοποίηση του ομίλου στο εξωτερικό ξεκίνησε το 1990 στον Καναδά. Σήμερα ο όμιλος εξάγει προϊόντα στις χώρες, Αιθιοπία, Βουλγαρία, Καναδά, Κύπρο, Ρουμανία, Εκουαδόρ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...