Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: 13Χρονος σκαρφίστηκε την απαγωγή του για να γλιτώσει την τιμωρία…

Και όμως συνέβη στην Ελλάδα!
Ένας 13χρονος πιτσιρικάς κατάφερε να αναστατώσει ολόκληρο το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων καθώς φυσικά και την οικογένειά του, αφού εμφανίστηκε κατατρομαγμένος λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι στο αστυνομικό τμήμα αναφέροντας πως κατάφερε να το σκάσει από μια αποθήκη όπου τον είχαν κλείσει οι απαγωγείς του‼!


Ο πιτσιρικάς λίγο μετά το σχολείο αποφάσισε να πάει να παίξει σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά παιχνίδια, ενώ κανονικά θα έπρεπε να γυρίσει σπίτι του. Ωστόσο ξεχάστηκε και όταν συνειδητοποίησε ότι η ώρα είχε περάσει αρκετά, φοβήθηκε ότι θα τον μαλώσουν οι γονείς του. Έτσι για να αποφύγει την τιμωρία… αποφάσισε να σκαρφιστεί την ίδια του την απαγωγή!

Λίγο μετά το μεσημέρι λοιπόν έφτασε στο τμήμα τον Αγίων Αναργύρων αρχίζοντας να εξιστορεί στους αστυνομικούς την περιπέτειά του. Το κακό για τον μικρό ήταν ότι δεν ήταν και πολύ καλός στις … λεπτομέρειες!

Ανέφερε στους αστυνομικούς, όπως επιβεβαίωσε στο tromaktiko και ο αξιωματικός υπηρεσίας, ότι δύο άντρες με κουκούλες τον περίμεναν στην μέση του δρόμου μέρα μεσημέρι! Δεν είχε σκεφτεί ωστόσο πως αν αυτό είχε συμβεί στην πραγματικότητα θα είχαν βρεθεί και άλλοι μάρτυρες αφού η «απαγωγή» έγινε σε ένα από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής, την Λεωφόρο Δημοκρατίας. Ήταν το πρώτο στοιχείο που έκανε τους αστυνομικούς να υποψιάζονται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στα λεγόμενα του μικρού.

Οι δύο κουκουλοφόροι τον άρπαξαν και τον έβαλαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο! Εκεί με ένα μαντήλι τον αναισθητοποίησαν. Κατά την ιστορία όμως του πιτσιρικά το μαντίλι ούτε ήταν υγρό, ούτε μύριζε κάτι, όπως θα έπρεπε σε μια τέτοια περίπτωση. Το παραμύθι κορυφώθηκε όταν ο μικρός έμπλεξε άλλα πέντε ανήλικα παιδιά στην ιστορία. Ανέφερε στους αστυνομικούς ότι όταν άνοιξε τα μάτια του από την νάρκωση, βρισκόταν σε μια αποθήκη. Μαζί του ήταν άλλα πέντε παιδιά, καθαρά και καλοντυμένα!

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν άμεσα ότι δεν έχει αναφερθεί καμία άλλη απαγωγή ή εξαφάνιση παιδιού τον τελευταίο καιρό, πόσο μάλλον πέντε! Η ιστορία του μικρού όσο πέρναγε η ώρα όλο και … χειροτέρευε!

Το πιο αστείο δε της υπόθεσης ήταν ότι ο σκανταλιάρης νεαρός φάνηκε πρόθυμος ακόμα και να πάει τους αστυνομικούς στην αποθήκη από όπου το έσκασε. Στην πορεία όμως ανακάλυψε ότι είχε ξεχάσει τον δρόμο! Μετά από πολλούς γύρους μέσα στα στενά του Μενιδίου, εντέλει ο μικρός αποκάλυψε ότι όλη η ιστορία ήταν ένα κακοφτιαγμένο παραμύθι μόνο και μόνο για να γλιτώσει την τιμωρία από τους γονείς του. Οι αστυνομικοί τον γύρισαν σπίτι και ο μικρός ομολόγησε την αλήθεια στους γονείς του! Την συνέχεια, δεν την μάθαμε… Μάθαμε όμως ότι ακόμα και τώρα στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων γελάνε για την ευχάριστη κατάληξη αυτής της ιστορίας και με το εφευρετικό μυαλό του μικρού που κατάφερε να τους κάνει άνω κάτω!

Το tromaktiko κάνει την ανάρτηση του θέματος για να καθησυχάσει τους γονείς όλων των παιδιών της περιοχής που κατά τρομοκρατήθηκαν όταν άκουσαν από στόμα σε στόμα την είδηση της απαγωγής! Μπορεί να είναι πράγματι αστείο το αποτέλεσμα, αλλά στην πραγματικότητα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς καλό θα είναι οι γονείς να εξηγούν καλύτερα στα παιδιά τους τα όρια του σοβαρού και του αστείου.

 tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...