Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Οι μπαλωθιές "της Παναγίας" τους έστειλαν στο κρατητήριο

Τέσσερις Ρεθυμνιώτες 18,19,46 και 64 ετών συνελήφθησαν στα Σελλιά και στην Λαμπινή του Δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς του ...Αστυνομικού Τμήματος Λάμπης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου, για μπαλωθιές που έριξαν στην διάρκεια γλεντιών το βράδυ του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια κοινωνικών εκδηλώσεων που είχαν οργανώσει ο μεν 64χρονος σε αύλειο χώρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Λαμπινής και υπόλοιποι δράστες στην οικία τους στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σελλίων, ρίφθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί.

Κατά την έρευνα και την εξερεύνηση του αύλειου χώρου και της οικίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στον αύλειο χώρο οκτώ (8) κάλυκες διαμετρήματος 9mm και στην οικία των ανωτέρω αλλά και σε Ι.Χ.Φ όχημά τους, σαράντα τρεις (43) κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων, ένα αβολίδωτο και ένα πλήρη φυσίγγιο διαφόρων διαμετρημάτων και διάφορα είδη οπλισμού.

Εξεταζόμενος ο 64χρονος, αρνήθηκε να κατονομάσει τους δράστες των πυροβολισμών, ματαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο, την δίωξη και νόμιμη τιμωρία τους.

Οι ανωτέρω συλληφθέντες με τη σχηματιζόμενη βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...