Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Αγρίνιο: Οι κάμερες "συνέλαβαν" ανήλικο τσαντάκια


Ταχύτατος και ικανότατος στις κλοπές, αλλά όχι αρκετά... παρατηρητικός ήταν ένας ανήλικος αλλοδαπός που έβαλε στο μάτι την τσάντα μιας γυναίκας η οποία έπινε αμέριμνη τον καφέ της σε καφετέρια του Αγρινίου! 

Ο μικρός κατάφερε να βάλει στο "χέρι" την τσάντα, αλλά αμέσως μετά έβαλε κι αυτόν στο "χέρι" η Αστυνομία, αφού το πρόσωπό του είχε καταγραφεί πεντακάθαρα από την... κάμερα ασφαλείας!

Ο 15χρονος Ρουμάνος δεν πρόσεξε ότι ο χώρος του καταστήματος καλυπτόταν από κλειστό κύκλωμα κι έτσι δεν κάλυψε το πρόσωπό του όταν πλησίασε στο τραπέζι της γυναίκας, άρπαξε την τσάντα που περιείχε ένα πορτοφόλι με 800 ευρώ, ένα κινητό μεγάλης αξίας και προσωπικά έγγραφα και το έβαλε στα πόδια. Το βίντεο αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά του και οι άνδρες της Ασφάλειας τον εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα και τον συνέλαβαν.

Μαζί με τον ανήλικο τσαντάκια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου και οι γονείς του που κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Μετά τις διώξεις που τους ασκήθηκαν, αφέθησαν όλοι ελεύθεροι. Όμως, η υπόθεση δεν τελείωσε, καθώς οι κάμερες "έπιασαν" και άλλους δύο συνεργούς του 15χρονου που βρίσκονταν λίγο παράμερα ως τσιλιαδόροι και διέφυγαν  μαζί του. Τώρα, αναζητούνται και αυτοί για συνέργεια στην κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...