Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Μπούτος και Λάτσιος αποφασίζουν για το μέλλον της πρωινής ζώνης των καναλιών

Ποιο είναι το μέλλον της πρωινής ζώνης των καναλιών; Σύμφωνα με δημοσίευμα της στήλης media της Real life θα γίνουν τα εξής:

" ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ των συζητήσεων για το τι μέλλει γενέσθαι την προσεχή τηλεοπτική περίοδο στα κανάλια μπαίνει η πρωινή ζώνη και η πιθανή αναμόρφωσή της που ωθεί τα στελέχη σε συννενόηση για κοινές αποφάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο διάστημα επίκειται συνάντηση των διευθυντών Προγράμματος του Mega Πέτρου Μπούτου και του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιου, για το μέλλον της ψυχαγωγικής ζώνης 10 - 1, κατά την οποία θα μπουν στο τραπέζι όλες οι παράμετροι για να ληφθεί μια απόφαση από κοινού.
Παρότι υπολείπονται δύο μήνες για το τέλος της σεζόν, το θέμα έρχεται στο προσκήνιο στα "στρατόπεδα" του Mega και του ΑΝΤ1, την ίδια στιγμή που το Star σχεδιάζει να καταργήσει την πρωινή βάρδια των τεχνικών λίγο μετά το Πάσχα και να μετακινήσει την εκπομπή "Πρωινή μελέτη" στη μια το μεσημέρι, αμέσως μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων".

Πληροφορίες από τα δύο μέτωπα επιβεβαιώνουν ότι για οποιαδήποτε απόφαση θα επιχειρηθεί συννενόηση, ώστε να προχωρήσουν σε συντονισμένες κινήσεις.

Κανείς από τα δύο κανάλια δεν επιθυμεί να παραμείνει σε μια "άδεια" ζώνη, αλλά ούτε να αποχωρήσει από την μάχη μόνος.

Στο τραπέζι θα τεθούν όλα τα ενδεχόμενα, με βασικό κριτήριο το κόστος των εκπομπών "Πρωινό mou" και "Πρωινό ΑΝΤ1" σε συνάρτηση με τα διαφημιστικά έσοδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...