Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Έλληνες φοιτητές γιούχαραν τον Πολ Τομσεν!- VIDEO

Παρά τα δρακοντεια μέτρα ασφαλείας που έλαβαν οι υπέυθυνοι του βρετανικού Πανεπιστημίου, London School of Economics, ενόψει της ακαδημαϊκής εκδήλωσης για την επιτυχία ή όχι της συνταγής της τρόικας στο ελληνικό πρόβλημα, Έλληνες φοιτητές κατάφεραν να εισέλθουν στην αίθουσα και να γιουχάρουν τον επικεφαλής της τριμερούς, Πολ Τόμσεν.

 «Μέσα σε δύο χρόνια το ελληνικό χρέος από 110% έχει εκτοξευθεί στο 160%», τόνισε ένας φοιτητής, όταν ο κ. Τόμσεν ολοκλήρωσε την ομιλία του. Εκείνη τη στιγμή κι άλλοι φοιτητές οι οποίοι παρακολούθησαν την εκδήλωση άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του «τροϊκανού».

Ο κ. Τόμσεν ατάραχος ανάχωρησε. Την ίδια στιγμή έξω από την αίθουσα γινόταν συγκέντρωση διαμαρτυρίας από φοιτήτες οι οποίοι ανήρτησαν πανό και εξέφραζαν την αγάνακτησή τους για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τα μέτρα λιτότητας.

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος, η οικονομολόγος Vicky Pryce και το στελέχους της Standard & Poor's, Moritz Kraemer. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...