Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ρέστης: Είμαι... Ολυμπιακός!

 Μετά τον Ντέμη Νικολαϊδη που διέψευσε τις επαφές με τον Βίκτωρα Ρέστη και ο επιχειρηματίας αρνήθηκε ότι σκοπεύει να αναμιχθεί με τα διοικητικά της ΑΕΚ όπως αναφέρει δημοσίευμα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Football League 2 αναφέρει: «Διαψεύδοντας σημερινά δημοσιεύματα οπαδικής εφημερίδας που πρόσκειται στην ΑΕΚ ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας κύριος Βίκτωρας Ρέστης αγανακτισμένος από την έκταση που δόθηκε σε ένα ανύπαρκτο θέμα που αφορά την εμπλοκή του και οικονομική στήριξη στην ΑΕΚ δήλωσε τα εξής:

«Σέβομαι απόλυτα την ιστορία του συλλόγου αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτή την περίοδο καμιά οικονομική επένδυση στον χώρο του ποδοσφαίρου εκτός από την συμμετοχή μου στον ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ομάδα που δημιούργησε, στήριξε και στηρίζει ο όμιλος ΡΕΣΤΗ από τα τοπικά πρωταθλήματα. Ότι άλλο επικαλούνται κάποιοι δημοσιογράφοι και κύκλοι που κινούνται στα παρασκήνια ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας τους.»

Κλείνοντας την ανακοίνωση του ο κύριος Βίκτωρας Ρέστης τόνισε «Η ομάδα μου είναι η Γλυφάδα ενώ παρακολουθώ από κοντά τον Ολυμπιακό και χαίρομαι για τις επιτυχίες του».

Ακολουθεί το ρεπορταζ που διαψεύστηκε

Στην επικαιρότητα επανέρχεται το όνομα του Βίκτωρα Ρέστη, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Ο γνωστός εφοπλιστής που είχε ενδιαφερθεί για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και το 2008 εξετάζει και πάλι τις πιθανότητες να εμπλακεί στα διοικητικά της Ένωσης.

Νικολαΐδης και Ρέστης - κατά το novasports.gr - ψάχνουν τρόπους για μια συνεργασία, η οποία θα έχει μοναδικό στόχο το όφελος των «κιτρινόμαυρων». Βέβαια, σε περίπτωση που ο Ρέστης πειστεί και «μπει» τελικά στην ΑΕΚ, τα κέρδη για την ομάδα θα είναι μεγάλα, καθώς η οικονομική του επιφάνεια αρκεί για να αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Ρέστης είναι στη διοίκηση του Α.Ο. Γλυφάδας, ο οποίος αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Football League 2, αλλά θέλει να επενδύσει σε μία μεγάλη ομάδα για να έχει τη δυνατότητα να κάνει πράξεις αυτά που ονειρεύεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...