Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Το sex tape της Ελληνίδας τραγουδίστριας πουλιέται στους δρόμους

Μεγάλες φλουο πινακίδες παντού στο Σόχο διαφημίζουν από σήμερα το πρωί ότι «Εδώ πουλιέται το sex tape της Τουλίσα Κοντόσταυλος ». Και οι δικηγόροι της Ελληνοβρετανίδας τραγουδίστριας και παρουσιάστριας μοιάζουν ανίσχυροι για να το εμποδίσουν.

Το άκρως αποτελεσματικό τιμ δικηγόρων της Τουλίσα Κοντόσταβλος φρόντισε ώστε κάθε online μέσο που τόλμησε να ποστάρει το 6λεπτο sex tape της, αντιμετώπιζε υπέρογκο πρόστιμο και απειλές για κλείσιμο. Αυτό που δεν είχαν υπολογίσει ήταν τους πλανόδιους πωλητές που το αντέγραψαν και άρχισαν να το μοσχοπουλάνε στους δρόμους του Λονδίνου.

Όπως δηλαδή συνέβαινε πριν εμφανιστεί το ίντερνετ.

Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι ταυτόχρονα κυκλοφορεί και το νέο της σινγκλ, το οποίο νομοτελειακά θα πατώσει.

Ταυτόχρονα η ίδια έχει ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες της στο Μαϊάμι, μετά από μια άκρως δυσάρεστη εμπειριά που είχε κατά την διάρκεια της συναυλίες του Drake στην Λονδρέζικη O2 Arena.

Συγκεκριμένα ήταν πεπεισμένη ότι όλοι γελούσαν και μιλούσαν πίσω από την πλάτη της για το περιβόητο sex tape, με αποτέλεσμα να πάθει κρίση πανικού και να μην μπορεί να ανασάνει.

Ενώ τα πράγματα έχουν γίνει ακόμη χειρότερα από την αποκάλυψη που έκανε ο παρτενέρ της στο βίντεο, ότι δηλαδή όλη αυτή η ιστορία ήταν εντελώς και απόλυτα δική της ιδέα.





Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...