Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Κουβέλης: Εκλογές στις 6 Μαίου


Με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Φ. Κουβέλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Ο Πρωθυπουργός με ενημέρωσε αναφορικά με την εξέλιξη των νομοθετημάτων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα στη Βουλή. Αναφερθήκαμε ο κ. Πρωθυπουργός στον πιθανό χρόνο εκλογών. Έχω την εκτίμηση στη βάση και των όσων εξετέθησαν από τον κ. Πρωθυπουργό σε σχέση με τα νομοθετήματα ότι η πλέον πιθανή ημερομηνία εκλογών είναι η 6η Μαΐου. Η άποψή μας είναι ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν χωρίς άλλη καθυστέρηση. Βεβαίως, δεν διαφοροποιούνται τα πράγματα εάν θα γίνουν 29 Απριλίου ή 6 Μαΐου. Εκτιμώ όμως ότι η 6η Μαΐου είναι η πλέον πιθανή ημερομηνία των εκλογών.

Έθεσα για άλλη μια φορά στον κ. Παπαδήμο το μεγάλο ζήτημα της ανεργίας και την ανάγκη να υπάρξει ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας με το δεδομένο ότι η ελληνική κοινωνία είναι τεμαχισμένη. Και βεβαίως επανέφερα για άλλη μια φορά το μεγάλο ζήτημα της απούσας αναπτυξιακής διαδικασίας και της διεύρυνσης του πρωτογενούς τομέα παραγωγής.

OI ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΟΥΒΕΛΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...