Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Κλείνει δύο γραμμές παραγωγής σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα η Coca Cola και απολύει εργαζόμενους

The Coca-Cola logo is an example of a widely-r...
Image via Wikipedia
Η Coca Cola 3Ε αποφάσισε να προχωρήσει στο κλείσιμο των γραμμών παραγωγής που διατηρεί στην Πάτρα και στη Θεσσαλονίκη και προχωρά σε απολύσεις.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία, θα μεταφέρει τον όγκο παραγωγής των εγκαταστάσεων της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας στις αντίστοιχες μονάδες του Σχηματαρίου, του Βόλου και του Ηρακλείου.

Σημειώνεται πως η εταιρεία θα συνεχίσει να λειτουργεί κέντρα διανομής και γραφεία για τις πωλήσεις και για άλλες υπηρεσίες στις δύο πόλεις.

Βέβαια, η μετάβαση στη νέα λειτουργική δομή θα επηρεάσει 30 εργαζόμενους.

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι "η λειτουργική αναδιάρθρωση της Coca Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος είναι αποτέλεσμα της μείωσης της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών και κατά συνέπεια της σημαντικής πτώσης των πωλήσεών της τα τελευταία τρία έτη".

Επίσης, αναφέρεται ότι "προχωρά σε αναδιάρθρωση της λειτουργικής της δομής με στόχους να βελτιώσει την αποδοτικότητά της, να μειώσει τα κόστη της και να συνεχίσει να συμβάλει στην ελληνική οικονομία και κοινωνία. Η εταιρεία θα συνεχίσει την πορεία της στην ελληνική αγορά, με σκοπό να προσθέτει διαρκώς αξία στους καταναλωτές, στους εργαζομένους, στους πελάτες και στους προμηθευτές της και γενικότερα για να συμβάλλει ουσιαστικά και με συνέπεια στην ελληνική οικονομία και στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται."

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...