Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Οι τοκογλύφοι - εκβιαστές είχαν «μαδήσει» και τον Ντέμη Νικολαΐδη

Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων των τοκογλύφων - εκβιαστών που συγκλονίζει όλη τη χώρα, έρχονται στο φως απίστευτες υποθέσεις με θύματα γνωστές προσωπικότητες. 
 
Μετά την αποκάλυψε ότι και ο γνωστός παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης είχε δεχθεί «χτύπημα» από τους εκβιαστές, τώρα έρχεται να προστεθεί και το όνομα του πρώην ποδοσφαιριστή και προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το «ΕΘΝΟΣ, ο Ντέμης Νικολαϊδης δανείστηκε τον Αύγουστο του 2010 από τον Μελέτη το ποσό των 350.000 ευρώ. Για την αποπληρωμή του χρέους ο πρώην διεθνής άσσος έδινε 51.800 ευρώ το μήνα. Το ποσό αυτό αντιστοιχούσε σε τόκους και μέρος του κεφαλαίου.

Το αρχικό μηνιαίο επιτόκιο ήταν 10%. Λόγω της συνέπειας του Ντέμη Νικολαΐδη το επιτόκιο έπεσε στο 6,5%. 
 
Ωστόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής για το ποσό των 350.000 ευρώ επέστρεψε 620.000, δανείστηκε δηλαδή με επιτόκιο 120% το χρόνο!
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ο ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ Ο επιχειρησιακός διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης συμπεριλαμβάνε...

Χατζηνικολάου: Ο Φερέτης μου τηλεφωνούσε ως εκπρόσωπος του Πατριαρχείου

Ο Φερέτης ετοίμαζε εκπομπή Υγείας με θέμα τις μεταμοσχεύσεις!!!

Βρίσκεται ανάμεσα στα μέλη του κυκλώματος που δε συνελήφθησαν γιατί δεν συνέτρεχαν λόγοι αυτοφώρου. Σύμφωνα με το Seleo.gr, πρόκειται γ...

Πασίγνωστος πρώην ποδοσφαιριστής ένα από τα θύματα του κυκλώματος εκβιαστών!

Και ο Αντώνης Κανάκης θύμα των τοκογλύφων - εκβιαστών της Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...