Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Εριδες για το...μαγιό της Ελενας Ράπτη

Αρκετά ενοχλημένη εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη, όταν η κουβέντα πήγε στις φωτογραφίες της με μαγιό.

H κα Ράπτη δήλωσε στην εκπομπή του TV Μακεδονία "Κορίτσια για σπίτι" πως θέλει να κάψει όλες τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα περιοδικά και την απεικονίζουν με μαγιό στην παραλία, αφού θεωρεί πως είναι προκλητικές σε μια εποχή κρίσης.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις όμως προκάλεσαν διαφωνίες και...έριδες και το Πρωινό μου του Mega και μάλιστα ανάμεσα στο ζευγάρι Σκορδά-Λιάγκα. 

Μετά το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεων, προβλήθηκαν κάποιες φωτογραφίες της βουλευτή με μαγιό, πράγμα που ενόχλησε τη Φαίη Σκορδά: "Ας τις πάρουμε αυτές τις φωτογραφίες τώρα και ας δείξουμε πλάνα από τη συνέντευξη καλύτερα. Γιατί, όταν δείχνουμε ένα τέτοιο θέμα και λέει ότι δεν θέλει να δείχνουμε αυτές τις φωτογραφίες, δεν είναι κομψό εμείς να τις δείχνουμε".


Ο Γιώργος Λιάγκας όμως είπε: "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να αισθάνεται τύψεις μια πολιτικός νέα (σε ηλικία), η οποία είναι όμορφη και έχει πολύ ωραίο σώμα" με τη σύζυγό του να απαντά και πάλι λέγοντας: "Γιατί ό, τι και να κάνει, από το πρωί ως το βράδυ να δουλεύει, κάποιοι θα μείνουν στον χαρακτηρισμό “σεξοβόμβα”.
"Παιδιά, ένας άνθρωπος που είναι ωραίος, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι βουλευτής. Γιατί στο μυαλό μας οι βουλευτές θα πρέπει να είναι χοντροί και γέροι;" είπε ξανά ο Γιώργος Λιάγκας.

Η συζήτηση συνεχίστηκε με τον Γιώργο Λιάγκα να δηλώνει πως η Έλενα Ράπτη εκλέχτηκε βουλευτής αρχικά λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισής της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...