Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Video: Προσχεδιασμένη επίθεση στη Ντόρα Μπακογιάννη στην Ηγουμενίτσα

Προσχεδιασμένη επίθεση από 5 -10 άτομα δέχτηκε η Ντόρα Μπακογιάννη στην Ηγουμενίτσα όπου περιοδεύει. Τα λιγοστά άτομα που είχαν συγκεντρωθεί (και φαίνονται στο βίντεο) δεν πτόησαν την πρόεδρο της ΔΗΜ. ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ που συνέχισε την περιοδεία της .

Το νέο αυτό περιστατικό έρχεται περίπου μια εβδομάδα μετά την επίθεση που δέχτηκε η κ. Μπακογιάννη στο Ηράκλειο, ενώ βρίσκονταν σε εστιατόριο της πόλης.

 Το πρωί, επισκέφθηκε το δημαρχείο Σουλίου και είχε συνάντηση με τη δήμαρχο Σταυρούλα Μπραϊμη και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Επίσης, συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη και στη συνέχεια με τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας Γιώργο Κάτσινο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Το μεσημέρι εγκαινίασε τα γραφεία της «Δημοκρατικής Συμμαχίας».

Αύριο η κ. Μπακογιάννη, θα ολοκληρώσει την περιοδεία της με την επίσκεψη στην Κόνιτσα, όπου θα συναντηθεί με τόν μητροπολίτη Ανδρέα και τον δήμαρχο Παναγιώτη Γαργάλα.

Στα Γιάννενα η κ. Μπακογιάννη, μετά την σύσκεψη που είχε με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων, σε δηλώσεις της για τα προβλήματα των επιχειρήσεων και την ανεργία, δήλωσε: «...Σε όλη την Ελλάδα το πρόβλημα είναι το ίδιο. Ιδιαίτερα εδώ στα Γιάννενα όπου η ανεργία είναι πλέον η υψηλότερη σε όλη την Ελλάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να στηρίξουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις να μπορέσουν να ανοίξουν, να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους και να προσλάβουν νέους ανθρώπους, οι οποίοι δεν πρέπει να φύγουν στο εξωτερικό. Η Δημοκρατική Συμμαχία κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις. Η ελληνική επιχείρηση πρέπει να ζήσει, διότι άλλως πως η κοινωνική έκρηξη έρχεται....».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...