Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Αλεξανδρούπολη: 3 νεκροί σε καταδίωξη μεταναστών

Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος κατά τη διάρκεια καταδίωξης οχήματος που μετέφερε παράνομους μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 03.10 της Κυριακής, στο νότιο κόμβο Λυκόφης, εντοπίστηκε ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επιβιβάζονταν μετανάστες,

Ακολούθησε καταδίωξη από περιπολικό του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο με τους παράνομους μετανάστες, ενώ κινούνταν στον οδικό άξονα Ορεστιάδας - Αλεξανδρούπολης, λίγο πριν την είσοδο στην Εγνατία Οδό, από τον κόμβο Αρδανίου, εμβόλισε όχημα του Frontex στο οποίο επέβαιναν τρεις αστυνομικοί, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Στη συνέχεια ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε σε παρακείμενη αγροτική έκταση όπου ανεφλέγη.

Κοντά στο αυτοκίνητο βρέθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι έξι μετανάστες (τέσσερις άνδρες και δυο γυναίκες) οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος δυο ανδρών.

Επίσης, μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς από πυροσβέστες εντοπίστηκε στη θέση του οδηγού απανθρακωμένο το πτώμα ενός άντρα ο οποίος εκτιμάται πως είναι ο διακινητής.

Οι σοβαρά τραυματίες μετανάστες (δυο άντρες και δυο γυναίκες), νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...