Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

"Τσαμπουκάς" του Στ. Κραουνάκη που ήθελε να διώξει θαμώνα στο μαγαζί του!

Είναι μόδα κάποιοι καλλιτέχνες, μιμούμενοι τον Λαζόπουλο και θέλοντας να κολακέψουν το κοινό τους να διακόπτουν τις παραστάσεις τους και βγάζουν "λόγους" και λογύδρια για να μας ... συμβουλέψουν.

Στην παγίδα αυτή, έπεσε και ο Σταμάτης Κραουνάκης, στο κέντρο που εμφανίζεται.


Σύμφωνα με το zougla.gr, κατά τη διάρκεια του προγράμματος κι ενώ ο Κραουνάκης μιλούσε για την οικονομική κατάσταση στη χώρα, τον διέκοψε ένας ακροατής φωνάζοντας «(η Ελλάδα) είναι πουτάνα».

Ακούγοντας τη φράση αυτή ο καλλιτέχνης έγινε έξαλλος και ζήτησε να ανοίξουν τα φώτα. «Η Ελλάδα δεν είναι πουτάνα. Ο κόσμος της Ελλάδας είναι πουτάνα και όχι η Ελλάδα», είπε εξοργισμένος και πρόσθεσε: «Πληρώνω το τραπέζι αυτού που είπε αυτή τη λέξη τώρα και παρακαλώ, αν έχει φιλότιμο, να φύγει από το χώρο αυτό».

Ακολούθησε αναστάτωση, το κοινό αντέδρασε έντονα και γιούχαρε τον πελάτη, ο οποίος όμως αρνήθηκε τελικά να φύγει από την παράσταση.

Ο Κραουνάκης και όλοι οι καλλιτέχνες που το παίζουν μυαλοπώλες καλά είναι  να αφήσουν τις φλυαρίες, να πουν τα τραγουδάκια τους να διασκεδάσουμε κάποιες ώρες και να μη μας ζαλίζουν με τις θεωρίες τους όταν πάμε να διασκεδάσουμε.

Και να μην ξεχνάμε ότι ο κ. Κραουνάκης, που το παίζει υπερπατριώτης , έσπευσε να εκμεταλλευτεί το κίνημα των αγανακτισμένων , με το τραγούδι "Κατσαρόλα" που τραγούδησε ο Μητροπάνος και μοίρασε.... ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...