Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ξεκαθαρίζει το τεστ DNA την υπόθεση με τον Μπεν

Η Ιντερπόλ έστειλε χθες βράδυ το προφίλ DNA των γονιών του Μπεν, το οποίο θα συγκριθεί με το γενετικό υλικό του νεαρού, ο οποίος δηλώνει ότι κατάγεται από τη Ρουμανία

Το δείγμα DNA που έδωσε ο νεαρός ο οποίος εντοπίστηκε στη Λεμεσό και φέρεται να μοιάζει με τον Μπεν Νίντxαμ που είχε εξαφανιστεί πριν από 22 χρόνια στην Κω, αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση, η οποία συγκεντρώνει διεθνές ενδιαφέρον. Η Ιντερπόλ έστειλε χθες βράδυ το προφίλ DNA των γονιών του Μπεν, το οποίο θα συγκριθεί με το γενετικό υλικό του νεαρού, ο οποίος δηλώνει ότι κατάγεται από τη Ρουμανία.

Χθες, ο νεαρός παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, ζητώντας εξηγήσεις για το γεγονός ότι απεικονίζεται στο βίντεο στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας, το οποίο προβάλλουν τις τελευταίες ημέρες τα ΜΜΕ. Ο νεαρός, ο οποίος είναι 22 χρονών, είπε ότι είναι από τη Ρουμανία και μένει στην Κύπρο από τον περασμένο Φεβρουάριο με τους θείους του. Έδωσε επίσης δείγμα DNA για να συγκριθεί με το προφίλ DNA των γονιών του Μπεν.Έδειξε στους αστυνομικούς φωτογραφίες με τους γονείς του στη Ρουμανία από την παιδική του ηλικία και ξεκαθάρισε πως δεν έχει σχέση με Ρομά. Οι άνθρωποι που φαίνονται στο βίντεο και παρουσιάζονται ως Ρομά είναι Κύπριοι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας της Κύπρου Ανδρέα Αγγελίδη, τα στοιχεία DNA έχουν δοθεί στο Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής και σήμερα το απόγευμα ή αύριο αναμένονται τα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...