Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Δεν είμαστε ληστές, λένε Μαζιώτης και Ρούπα

Η επίθεση εναντίον μας έχει «καθαρά πολιτικό υπόβαθρο αφού δεν είμαστε κοινοί παράνομοι, αλλά καταδικασμένοι για την συμμετοχή μας στην ένοπλη επαναστατική οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας"», τονίζουν

Με ένα μακροσκέλες κείμενο, που ανέβηκε σε σελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Νίκος Μαζιώτης κάνει  μια νέα παρέμβαση μέσα σε λίγες  ημέρες ουσιαστικά για να απαντήσει στις ανακοινώσεις της ελληνικής  Αστυνομίας ότι είναι ένας από τους τέσσερις ληστές, που το περασμένο καλοκαίρι εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας Μεθάνων παρουσιάζοντας μάλιστα και φωτογραφικό υλικό.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο άνθρωπος, που καταζητείται ως αρχηγός του Επαναστατικού Αγώνα, εμμέσως πλην σαφώς αρνείται ότι έχει σχέση με τις ληστείες στα Μέθανα και στο Βελεστίνο, ότι είναι υπεύθυνος για την επίθεση στα γραφεία της Ν.Δ. στη Συγγρού και για τη βόμβα στο Mall.

Όπως αναφέρει, οι πραγματικές αιτίες για αυτές τις επιθέσεις που δέχεται τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφος του Πόλα Ρούπα, έχουν πολιτικό υπόβαθρο αφού δεν είναι όπως λέει κοινοί παράνομοι αλλά καταδικασμένοι για τη συμμετοχή τους στον Επαναστατικό Αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...