Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Η συμμορία του Κόλα κρατούσε όμηρο και βασάνισε άγρια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για 160 ευρώ

Εφιαλτικές στιγμές ως όμηρος της συμμορίας του Μάριο Κόλα καταγγέλλει πως έζησε ο Γιάννης Τζώρτζης, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και δημοσιογράφος, τον οποίον είχαν αιχμαλωτίσει ο Εντσον Λίκα και ο θείος του Φλαμούρ Λίκα.

Οπως καταγγέλλει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, είχε μεταβεί στην Ηγουμενίτσα και όταν επέστρεψε στο σπίτι του στα Φιλιάτα βρήκε τους δύο Αλβανούς δραπέτες μαζί με άλλον ένα συνεργό τους στο σπίτι του.

Σε δηλώσεις του στο crimesonair, ο κ. Τζώρτζης καταγγέλλει πως ο Φλαμούρ Λίκα ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με τον ανιψιό του στην Κόνισκα Φωκίδας, τον έδεσε πισθάγκωνα σε μια καρέκλα και τον βασάνιζε προκειμένου να του πει που έχει κρυμμένα τα χρήματα του.

«Θα πέθαινα και κανείς δεν θα καταλάβαινε τίποτα» είπε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, το οποίο τονίζει πως ο αδίστακτος Φλαμούρ Λίκα ο οποίος φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» που οργάνωσε την απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων του ανιψιού του και της συμμορία της Κόλα, τον χτυπούσε με την λαβή ενός όπλου στο κεφάλι καθώς δεν πίστευε πως είχε στο σπίτι του μόλις 160 ευρώ.

Ο κ. Τζώρτης μάλιστα, υποστηρίζει πως αφού του πήραν όλα τα χρήματα που είχε, το δίκαννο του πατέρα του και το αυτοκίνητο του, τον άφησαν δεμένο στο σπίτι του. Εν τέλει, όπως αναφέρει ο ίδιος κατάφερε να συρθεί και να φτάσει ως το τηλέφωνο όπου σχημάτισε με το πιγούνι του τον αριθμό της Αμεσης Δράσης (100) προκειμένου να τον εντοπίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...