Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Τι είπε ο Ριμπολόβλεφ στο Σαμαρά - Οι πρώτες διακοπές στο Σκορπιό


Το ραντεβού του Ρώσου μεγιστάνα και νέου ιδιοκτήτη του Σκορπιού με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, οι επενδύσεις, ο Έλληνας κολλητός και οι ολιγοήμερες διακοπές του στο μέχρι πρότινος νησί της Αθηνάς Ωνάση...

Σύμφωνα με το "Εθνος της Κυριακής" άνθρωποι που γνωρίζουν τι ειπωθηκε στο ραντεβού στο Μαξίμου μεταξύ Σαμαρά και Ρεμπολόβλεφ, αναφέρουν πως το "μενού" περιελάμβανε... Σκορπιό. Και συγκεκριμένα τη μεταβίβαση του θρυλικού νησιού του Αριστοτέλη Ωνάση στην οικογένεια του Ρώσου επιχειρηματία και τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η συμφωνία του Ρώσου ολιγάρχη με την Αθηνά Ωνάση έκλεισε και με... σφραγίδα Σαμαρά, καθώς ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε για την επίλυση τυχόν νομικών εκκρεμοτήτων.

Υπενθυμίζεται ότι είχαν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για εμπλοκή στη συμφωνία, καθώς στη διαθήκη του ο Ωνάσης απαγόρευε την πώληση του νησιού και προέβλεπε την παραχώρησή του στο ελληνικό Δημόσιο σε περίπτωση που οι κληρονόμοι δεν μπορούσαν να καλύψουν τα έξοδα συντήρησης.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...