Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική- Η ΕΛ.ΑΣ βλέπει «Πυρήνες της Φωτιάς» πίσω από το παγιδευμένο δέμα

Συναγερμό έχει προκαλέσει στην ΕΛ.ΑΣ η αποστολή φακέλου με πυρίτιδα προς το πρόσωπο πρώην διοικητή της Αντιτρομοκρατικής, με την Αστυνομία να εκτιμά πως η υπόθεση παραπέμπει σε ασύλληπτα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς στη βάση του σχεδίου «Φοίνικας».

Οπως δηλώνουν στο iefimerida.gr αστυνομικές πηγές, ο φάκελος που στάλθηκε στον πρώην διοικητή της Αντιτρομοκρατικής, ήταν ένα ντοσιέ το οποίο στάλθηκε με την ένδειξη «EXRPESS- EΠΕΙΓΟΝ» και μέσα περιείχε πυρίτιδα και έναν μηχανισμό με μπαταρίες ο οποίος προκάλεσε την αυτόματη ανάφλεξη του.

Οπως εκτιμάται, πίσω από αυτή την τρομοκρατική επίθεση βρίσκονται ασύλληπτα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς τα οποία κινούνται βάσει του σχεδίου «Φοίνικας», της αναγέννησης δηλαδή της τρομοκρατικής οργάνωσης μετά το μπαράζ συλλήψεων τους τελευταίους μήνες.

Στελέχη της Αντριτρομοκρατικής, σχολιάζοντας την αποστολή φακέλου προς το πρόσωπο του πρώην διοικητή δηλώνουν πως οι τρομοκράτες είναι «συνεπείς» με τη φράση της προκήρυξης τους μετά την τοποθέτηση βόμβας στο αυτοκίνητο της πρώην διευθύντριας των Φυλακών Κορυδαλλού, πως θα «χάσουν τον ύπνο τους» οι διώκτες τους.

Οσον αφορά την επιλογή του προσώπου, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως εάν και η θητεία του στη διοίκηση της Αντιτρομοκρατικής ήταν σύντομη, το πρόσωπο του επελέγη λόγω της δημόσιας τοποθέτησης του σε εκπομπή κατά των «Πυρήνων», γεγονός που ενδεχομένως να εξόργισε τους τρομοκράτες, ενώ παράλληλα πρέπει να υπολογισθεί και το γεγονός πως ο συγκεκριμένος πρώην διοικητής κατείχε την θέση κατά τη διάρκεια των πρώτων συλλήψεων των μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» και μάλιστα ήταν και μάρτυρας στη δίκη τους.

Πλέον η Αντιτρομοκρατική βρίσκεται σε «κόκκινο συναγερμό» και εκφράζονται φόβοι πως μπορεί να έχουν σταλεί ήδη ή να σταλούν στο άμεσο μέλλον και άλλοι τέτοιοι παρόμοιοι φάκελοι σε βάρος προσώπων τα οποία έχουν εμπλακεί στη σύλληψη των μελών τρομοκρατικών οργανώσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...