Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ…από επιχειρηματία στην Βουλιαγμένη!


Νύχτα τρόμου η χθεσινή για το γνωστό καυτό μοντέλο που πίστεψε ότι βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του γνωστού επιχειρηματία, που την οδήγησε όμως στο νοσοκομείο.

Το συγκλονιστικό περιστατικό βίας που βίωσε το πασίγνωστο μοντέλο, έχει πάρει ήδη το δρόμο της Αστυνομίας και ήδη διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του την άσχημη εικόνα του γνωστού κοριτσιού του μόντελινγκ,  με την βία αποτυπωμένη σε όλο της το σώμα την στιγμή που το ΕΚΑΒ την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ένα ραντεβού για την 23 άχρονη καλλονή που έμελλε να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης στην ζωή της, φοβούμενη όπως την άκουσαν να λέει και για την ίδια της την ζωή. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τον υποψήφιο σύντροφο, επιχειρηματία στο επάγγελμα, τον γνώρισε μέσω του Facebook, και το ραντεβού κλείστηκε σε χρόνο dt.

Η εξέλιξη όμως έμελλε να είναι δραματική. Κατά τα λεγόμενα των επαιόντων του συμβάντος, ο επιχειρηματίας που ασχολείται με εμπόριο φαρμάκων, την ξεμονάχιασε σε μια παραλία της Βουλιαγμένης όπου φέρεται να προσπάθησε να την βιάσει μέσα στο αυτοκίνητο. Ακολούθησαν σκηνές πάλης και όταν δυσκόλεψαν τα πράγματα, ημίγυμνη και άγρια ξυλοκοπημένη την πέταξε έξω από τα αμάξι...

Μετά από αρκετή ώρα και μέχρι να συνέλθει από το σοκ, η επώνυμη νεαρή γυναίκα κατάφερε να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ.


Σπυριδούλα Κάμπου / http://soknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...