Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Στη Δικαιοσύνη ο δράστης του άγριου εγκλήματος στην Αρτα


Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας οδηγήθηκε ο 36χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας ενός 48χρονου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί, πριν από αρκετές ημέρες, από τη Φιλιππιάδα. Συνελήφθη και μια 25χρονη ως εμπλεκόμενη στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την αστυνομία,  από την προανάκριση προέκυψε ότι ο δράστης μέσα στο σπίτι του στις Κεραμάτες Άρτας, πυροβόλησε τον 48χρονο στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στη συνέχεια, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος, τεμάχισε το πτώμα και πέταξε τα τεμαχισμένα μέλη και τα οστά του θύματος στο βόθρο του σπιτιού του και σε παρακείμενο ποταμό, ενώ έκαψε τα δικά του ρούχα και τα ρούχα του θύματος στην αυλή του σπιτιού. Όσα ευρήματα υπάρχουν μεταφέρθηκαν για ιατροδικαστική εξέταση στα Ιωάννινα.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα πιστόλι replica, ένα σκεπάρνι και μία κατσαρόλα, που ο δράστης χρησιμοποίησε για να εξαφανίσει στοιχεία που τον ενοχοποιούσαν. Ο 36χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράβασης του νόμου περί όπλων.

Μια 25χρονη συνελήφθη ως εμπλεκομένη στην υπόθεση καθώς προέκυψε ότι ήταν παρούσα στο σπίτι του 36χρονου, την ώρα της ανθρωποκτονίας.

Ο δράστης, τον τελευταίο χρόνο, είχε απασχολήσει 7 φορές τις διωκτικές αρχές. Στις 14 Φλεβάρη, είχε συλληφθεί για παράνομη οπλοκατοχή και ναρκωτικά, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών είχε κατασχεθεί ένα πιστόλι, το οποίο, όπως προέκυψε, είναι αυτό με το οποίο πυροβόλησε το θύμα.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 36χρονος φέρεται να πυροβόλησε το θύμα στο πρόσωπο, να τον τεμάχισε με μπαλτά και στη συνέχεια να έβρασε και να πολτοποίησε τα μαλακά μόρια του σώματος, πετώντας το κεφάλι και τα οστά του στο ποτάμι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα, ο δράστης και μία 27χρονη φίλη του έκαναν χρήση ηρωίνης και στη συνέχεια άρχισαν να διαπληκτίζονται. Ο 36χρονος φέρεται να πυροβόλησε, αρχικά, για εκφοβισμό στον αέρα και στη συνέχεια να έστρεψε το όπλο στον φίλο του, με τον οποίο, όπως είπε, είχαν οικονομικές και προσωπικές διαφορές.

Η 27χρονη, η οποία ανακρίνεται, υποστήριξε ότι, μετά τους πυροβολισμούς, έφυγε από το σπίτι.

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του πτώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...