Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ένα βήμα πριν την φυλακή ομογενής βουλευτής επειδή έκανε ρουσφέτι στην Κατερίνα Στανίση

Παράνομα φέρεται να επέτρεψε να μπει στον Καναδά η Κατερίνα Στανίση και 4 μέλη του συγκροτήματός της ο -ελληνικής καταγωγής- βουλευτής Τζιμ Καρύγιαννης. Προκαλώντας τσουνάμι αντιδράσεων στην πολιτική σκηνή της χώρας.

«Έγινε κάποια παρεξήγηση στο αεροδρόμιο επειδή δεν είχαμε άδεια εργασίας. Αλλά μετά παρενέβη ο βουλευτής και ήταν όλα πολύ εύκολα. Και όχι, δεν τραγούδησα στο μνημόσυνο του πατέρα του».Αυτό δήλωσε η Κατερίνα Στανίση που μόλις επέστρεψε από μια εμφάνισή της στο Ellas Banquet Hall του Τορόντο.

Μια εμφάνιση που ποτέ δεν θα είχε γίνει αν δεν είχε μεσολαβήσει ο βουλευτής ώστε οι αρχές στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Τορόντο να κάνουν τα στραβά μάτια για το γεγονός ότι η Στανίση και οι μουσικοί της δεν είχαν άδεια εργασίας.

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν όταν έγινε γνωστό το «ρουσφέτι», ο βουλευτής αναγκάστηκε να δώσει συνέντευξη όπου απλά είπε ότι «Βοηθάω πολλούς ανθρώπους να έρθουν στον Καναδά» και παραδέχτηκε ότι στην εκδήλωση -το εισιτήριο για την οποία ήταν 95 δολάρια- «ακούστηκε ένα τραγούδι που ήταν αφιερωμένο στον πατέρα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...