Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Προσήγαγαν και μαθητή για την επίθεση στις Σκουριές


Έκρυθμη είναι η κατάσταση στη μαθητική κοινότητα στο Αριστοτέλειο Λύκειο Ιερισσού μετά την προσαγωγή μαθητή του σχολείου, στο πλαίσιο των ερευνών για την επίθεση στο εργοστάσιο στις Σκουριές.

Το σχολείο παρέμεινε κλειστό σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στο μαθητή, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για επιχείρηση τρομοκράτησης από την ΕΛ.ΑΣ..

Οι μαθητές, σε ανακοίνωσή τους, χαρακτηρίζουν την προσαγωγή «αυθαίρετη», ζητούν την άρση της και δηλώνουν την αντίθεσή τους σε κάθε παρόμοια ενέργεια.

Παράλληλα, εκφράζουν την απογοήτευση και αγανάκτησή τους «για τα δυσάρεστα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή μας και επηρεάζουν αφενός την κοινωνία και αφετέρου το ίδιο το σχολείο».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, συνεχίζονται οι προσαγωγές πολιτών της Χαλκιδικής.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, την Τρίτη δύο πολίτες ενημερώθηκαν τηλεφωνικά να προσέλθουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πολυγύρου.

Τους ζητήθηκε να δώσουν δείγμα DNA και όταν ο ένας αρνήθηκε του πήραν δια της βίας. Αργότερα προσήχθη και η σύζυγος του ενός και όλοι τους μετά από ώρες αφέθηκαν ελεύθεροι. Άλλοι δύο νεαροί (18-19 ετών) ενημερώθηκαν να προσέλθουν το πρωί της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...