Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Στη Βουλή εργάζεται η μητέρα του καταζητούμενου Πούλου για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς


Δύο νέα πρόσωπα αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ. για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, αλλά και για τις ληστείες σε Βελβεντό Κοζάνης και Φλώρινα. Ο ένας εκ των δύο είναι ο Φοίβος Χαρίσης Πούλος, γιος του γνωστού συνδικαλιστή -της ΑΔΕΔΥ- που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Χαρίση.

Ο ίδιος μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματος του γιου του, αν και δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις, σε επικοινωνία του με την ιστοσελίδα newsit επιβεβαίωσε πως στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ είναι ο γιος του.


Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Χαρίσης είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τα ΜΑΤ κατά τη διάρκεια των μεγάλων συλλαλητηρίων της 29ης Ιουνίου στο Σύνταγμα.

Ο ίδιος σε υπόμνημά του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δύο άνδρες των ΜΑΤ με χτύπησαν πολλές φορές με κλομπ στο κεφάλι με αποτέλεσμα να ανοίξει σε δύο μεριές, όπως φαίνεται και από τα οκτώ ράμματα που μου έβαλαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός... Τον έναν εκ των δύο ανδρών των ΜΑΤ τον έχω αναγνωρίσει εγώ αλλά και πολλοί άλλοι συνάδελφοι... Στη συνέχεια και ενώ εγώ είχα πέσει κάτω, ο εν λόγω άνδρας των ΜΑΤ, κινήθηκε με στόχο για να συνεχίσει τα χτυπήματα σε βάρος μου, αλλά ο άλλος τον κράτησε με το χέρι».


Ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που προέρχονται από τη Βουλή και τις οποίες δημοσιεύει σήμερα το Newsbomb, η μητέρα του Φοίβου Πούλου-Χαρίση εργάζεται στη Βουλή. Μάλιστα, η θέση της είναι σε γραφείο δίπλα σε αυτό υψηλόβαθμου πολιτειακού παράγοντα, όπως αναφέρεται.




Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...