Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Δήμαρχος έκανε σεξ με ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ!


Ο πρώην δήμαρχος του Μπαρνέτ έριξε τη «βόμβα» με ανάρτηση στο blog του, αποκαλύπτοντας ότι έχει κοιμηθεί με επιθετικό της Άρσεναλ!

Ο Μπράιν Κόουλμαν, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί σε άλλα σκάνδαλα, κάνει για άλλη μια φορά την επικαιρότητα να ασχοληθεί μαζί του! «Για κάποιον που ενδιαφέρεται ελάχιστα για το ποδόσφαιρο, αν και παρακολούθησα ένα ματς της Μπαρνέτ με την Πορτ Βέιλ στο Underhill πριν από ένα χρόνο και μια φορά κοιμήθηκα με έναν επιθετικό της Άρσεναλ, δεν αγχώνομαι για το αν η Μπαρνέτ θα επιβιώσει στην κατηγορία, ούτε ασχολούμαι με το πως παίζει», έγραψε χαρακτηριστικά και αμέσως έγινε χαμός!

Δεν αποκάλυψε καμία άλλη λεπτομέρεια σχετικά με την ταυτότητα του παίκτη, ούτε για την περίοδο την οποία έγινε το... κρεβάτι. Ο Κόουλμαν, ο οποίος έπαιρνε 130.000 λίρες, περισσότερα από κάθε άλλον τοπικό αξιωματούχο στη χώρα, έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα πρωτοσέλιδα. Είχε δηλώσει ότι ο πρώην πρωθυπουργός Τεντ Χιθ αναζητούσε ανώνυμα σύντροφο για ομοφυλοφιλικό σεξ, ενώ το Κόμμα των Συντηρητικών τον απομάκρυνε, επειδή έκανε επίθεση σε γυναίκα που προσπάθησε να τον φωτογραφήσει!



Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...