Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΘΥΕΛΛΑ κατά των παραγωγών για τον θάνατο της νοσοκόμας της Middleton

Παγκόσμια κατακραυγή έχει ξεσηκωθεί εδώ και λίγες ώρες εναντίον των δύο ραδιοφωνικών παραγωγών που υποδύθηκαν την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο και έκαναν φάρσα στη νοσοκόμα της Kate Middleton, η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός στον οποίο εργάζονται ανακοίνωσε μέσω Facebook πως η εκπομπή της Mel Greig και του Michael Christian αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας, «σε ένδειξη σεβασμού γι' αυτό που μόνον ως τραγωδία μπορεί να χαρακτηριστεί». Παράλληλα, ο σταθμός εξέφρασε την λύπη του για τον θάνατο της νοσοκόμας, Jacintha Saldanha.

Αυστραλοί ακροατές αλλά και άνθρωποι από όλο τον κόσμο ζητούν την απομάκρυνση των παραγωγών, θεωρώντας τους υπεύθυνους, ενώ οι ίδιοι, αφού ζήτησαν συγνώμη, απενεργοποίησαν τους λογαριασμούς τους στο Twitter που «πλημμύρισαν» με σχόλια.

Αυτοκτονία ή κάτι άλλο πίσω από τον θάνατο;

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η Jacintha Saldanha έβαλε τέλος στη ζωή της, καθώς αισθανόταν πολύ μόνη και συγχυσμένη, καθώς αποκάλυψε στοιχεία για την κατάσταση της 30χρονης εγκυμονούσας δούκισσας, χωρίς, φυσικά, να καταλάβει ότι επρόκειτο για φάρσα.

Επισήμως, πάντως, η Αστυνομία δηλώνει ότι ο θάνατος της νοσοκόμας αντιμετωπίζεται ως ανεξήγητος και οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια συνεχίζονται.

Αν οι πληροφορίες για αυτοκτονία επαληθευτούν, θα επανέλθει για ακόμα μία φορά στο προσκήνιο η συζήτηση για τα όρια του Τύπου και της σάτιρας.

Αναλυτές επισημαίνουν πως κάθε άνθρωπος εκλαμβάνει με διαφορετικό τρόπο το χιούμορ και αντιδρά σε αυτό ανάλογα με την ψυχοσύνθεση και το αισθητήριό του.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που παραλληλίζουν τον θάνατο της νοσοκόμας -αν τελικά πρόκειται για αυτοκτονία- με τον άδικο χαμό της πριγκίπισσας Diana, το αυτοκίνητο της οποίας προσέκρουσε σε σήραγγα της Γαλλίας την ώρα που δεκάδες παπαράτσι το κυνηγούσαν προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα ενσταντανέ της με τον Dodi Al Fayed...

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...