Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ο Άγιος Βασίλης της Καβάλας ήταν... γυναίκα

Μία υπέροχη πράξη αγάπης και αλληλεγγύης αποφάσισε να κάνει φέτος τα Χριστούγεννα μία ομογενής από την Αυστραλία στις άπορες οικογένειες της Καβάλας που έχουν ανάγκη.

Η γυναίκα, που προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και ζούσε πολλά χρόνια στην Αυστραλία, όπου έκανε μία σημαντική περιουσία. Στο παρελθόν είχε επισκεφτεί και βοηθήσει ανθρώπους σε πολλούς δήμους της Ελλάδας, φέτος όμως αποφάσισε να μοιράσει χαρά στον Δήμο Καβάλας.

Έτσι ζήτησε τη συνδρομή του δημάρχου Καβάλας να της υποδείξει δέκα οικογένειες της πόλης, που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Στη συνέχεια, με απόλυτη διακριτικότητα και με τη συνοδεία ενός δημοτικού υπαλλήλου, επισκέφθηκε τις οικογένειες που της υπέδειξε η Διεύθυνση Πρόνοιας δίνοντας ένα σεβαστό ποσό, μαζί με τις ευχές της σε κάθε οικογένεια.

Ο δήμαρχος Καβάλας και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κωστής Σιμιτσής, επέλεξε να κοινοποιήσει τη θεάρεστη αυτή πράξη της γυναίκας, γράφοντας χθες βράδυ στο προφίλ του στο facebook: «Σήμερα μια αθώα ψυχή έδωσε τη χαρά σε δέκα οικογένειες, με μια μικρή και απλή χειρονομία. Τόσο απλά. Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου απλώς πρόσφερε την τεχνογνωσία της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...