Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ηλεία: ''Αστυνομικοί'' έσπασαν στο ξύλο και λήστεψαν ζητιάνο!

Θύμα ένας 25χρονος Ρουμάνος ζητιάνος - Η περιπέτειά του στη χώρα μας έχει συγκινήσει τους άντρες της πυροσβεστικής...


Ο 25χρονος Μίτικα από τη Ρουμανία άφησε την πατρίδα του και ξεκίνησε για τη Λάρισα, όπου του είχαν υποσχεθεί μια δουλειά, για να μπορέσει να βγάλει χρήματα για την οικογένειά του. Μάταια όμως, οι υποσχέσεις πήγαν περίπατο και μετά από περιπλανήσεις έφθασε και στην Αμαλιάδα.

Για αρκετό καιρό αναγκάστηκε να επαιτεί στα φανάρια, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για το εισιτήριο της επιστροφής και κάποια ακόμη για να μπορέσει να τα πάει πίσω στην πατρίδα, στην γυναίκα του, που από μέρα σε μέρα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ο 25χρονος είχε βρει καταφύγιο σε ένα παράπηγμα δίπλα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, με μοναδικούς υποστηρικτές του τους Πυροσβέστες που του έδιναν φαγητό και ρούχα, μέχρις ότου συγκέντρωνε τα πολυπόθητα χρήματα.

Αποδείχθηκε όμως ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Δύο φορές, άγνωστοι που παρίσταναν τους αστυνομικούς, του έσπασαν την πόρτα στο παράπηγμα, τον χτύπησαν και του αφαίρεσαν τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει από την επαιτεία, 70 ευρώ την μία φορά και 30 την δεύτερη. Για τρεις ημέρες ο 25χρονος δεν μπορούσε να κουνηθεί από το κρύο. Η «Ανθρώπινη Αλληλεγγύη» ευαισθητοποιήθηκε από το δράμα του 25χρονου και του έδωσε ρούχα και κλινοσκεπάσματα και τώρα ο πρόεδρος της «Ανθρώπινης Αλληλεγγύης» κ. Γιώργος Λαγκαδινός, κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να προσφέρει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...