Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Σοκ-Η ανήλικη Ελίζαμπεθ Τέιλορ ξελόγιασε τον Ρέιγκαν και μετείχε σε όργιο με τον JFK

English: Studio publicity portrait of the Amer...
 Elizabeth Taylor. (Photo credit: Wikipedia)
Σεξ με δυο τουλάχιστον Αμερικάνους προέδρους (Ρόναλντ Ρέιγκαν, Τζόν Κένεντι) φέρεται να έκανε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ σύμφωνα με την νέα βιογραφία της με τίτλο Elizabeth Taylor: There is Nothing Like a Dame που κυκλοφόρησε μετά από χρόνια έρευνας.

«Ο Ρέιγκαν μου φερόταν λες και ήμουν ενήλικη και αυτό μου άρεσε. Καθίσαμε στον καναπέ του και μπορούσα να καταλάβω ότι με ήθελε, αλλά δίσταζε να κάνει την πρώτη κίνηση. Οπότε πήρα εγώ πρωτοβουλία. Μετά από ένα μισάωρο φασώματος στον καναπέ, τον πήρα και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα».

Αυτό φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε στενή της φίλη η Ελίζαμπεθ Τέιλορ για την εποχή που, ως ανήλικη, ξελόγιασε τον -36χρονο τότε- μελλοντικό πρόεδρο των ΗΠΑ. Και μάλιστα την πρώτη κιόλας φορά που πήγε σπίτι του για να συζητήσει ένα ρόλο.

Όλα αυτά σύμφωνα με τους Ντάνφορθ Πρινς και Ντάργουιν Πότερ, τους δυο ερευνητές που υπογράφουν την προκλητική -και μη κολακευτική- βιογραφία της Ελίζαμπεθ.

Αν και το πιο «πικάντικο» απόσπασμα είναι αυτό που περιγράφει το πως ένα γυμνό μπάνιο στην πισίνα του σπιτιού του -ήδη παντρεμένου- JFK μετατράπηκε σε ένα καυτό όργιο μεταξύ εκείνης, του προέδρου της Αμερικής και του ηθοποιού Ρόμπερτ Στάκ ο οποίος ήταν επίσης παρών (και επίσης παντρεμένος).

Κατά τα άλλα το βιβλίο περιγράφει αναλυτικά τις σεξουαλικές της σχέσεις με τους Πίτερ Λόφορντ, Έρολ Φλιν, Τόνι Κέρτις και Πολ Νιούμαν.

Πηγή: iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...