Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού ο δράστης της ληστείας στο Φιξ

Δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού είναι ο συλληφθείς για την αιματηρή ένοπλη ληστεία χθες στις 14.00, σε κατάστημα ανταλλαγής συναλλάγματος, στο σταθμό του μετρό «Συγγρού-Φιξ».

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για 37χρονο Ελληνα, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης δώδεκα ετών και τριών μηνών για ληστείες. Ο κρατούμενος παραβίασε τακτική άδεια που είχε λάβει και δεν επέστρεψε στο κατάστημα κράτησης.

Ο συλληφθείς έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισήλθε στο ανταλλακτήριο και αφού ακινητοποίησε με την απειλή όπλου την υπάλληλο, αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 4.500 ευρώ, πυροβολώντας μία φορά για εκφοβισμό χωρίς να τραυματίσει κάποιον. Την ίδια ώρα έξω από το σταθμό του Μετρό «Συγγρού-Φιξ», τον περίμενε συνεργός του με κλεμμένη μοτοσικλέτα.

Κατά την έξοδό του από το σταθμό του μετρό, ο 37χρονος πυροβόλησε δύο φορές ακόμη για εκφοβισμό, χωρίς να τραυματίσει κάποιον, στη συνέχεια όμως καταδιώχθηκε από πολίτες οι οποίοι κατάφεραν τελικά να τον ακινητοποιήσουν, παρά το γεγονός ότι ο δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε ελαφρά στα χέρια έναν ηλικιωμένο 71 ετών και ένα αλλοδαπό υπήκοο Μπαγκλαντές, 31 ετών.

Οι τραυματίες, καθώς και ο δράστης που τραυματίσθηκε ελαφρά από πτώση του στο οδόστρωμα μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο.

Ο 37χρονος αναμένετο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ ο συνεργός του καταζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...