Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Μήνυμα οργής στην Α. Μέρκελ στέλνει η Κρήτη (βίντεο)

 Μηνυμα οργής εναντίον της Α. Μέρκελ και ανατροπής των βάρβαρων και αντιλαϊκών μέτρων που προωθεί η τρικομματική κυβέρνηση με τις υποδείξεις της Τροϊκας στέλνει η Κρήτη με τα συλλαλητήρια αντίδρασης που πραγματοποιούνται από άκρη σε άκρη του νησιού στα πλαίσια των πανελλαδικών κινητοποιήσεων.
 
Στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην πλατεία Ελευθερίας που αποτελεί σημείο αναφοράς και για τη σημερινή κινητοποίηση συγκεντρώθηκαν χτες εκπρόσωποι φορέων και σωματείων (ΕΚΗ, ΑΔΕΔΥ, εκπαιδευτικοί φορείς, φοιτητικοί σύλλογοι κλπ) καθώς απλοί πολίτες με το Εργατικό Κέντρο - που διοργάνωσε την κινητοποίηση να καλεί και σήμερα τον κόσμο στις επάλξεις σε ένα συλαλληλήτηριο - οργισμένη υποδοχή της Γερμανίδας ηγέτη.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχες κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν σε Χανιά, Ρεθυμνο και Λασίθι ενώ συλλαλητήρια έχουν προγραμματιστει και για σήμερα. Τόσο στο Ηράκλειο όσο και στους υπόλοιπους νομούς του νησιού όπου πραγματοποιούνται αντίστοιχες κινητοποιήσεις η αστυνομία βρίσκεται σε επαγρύπνηση με τα μέτρα να χαρακτηρίζονται δρακόντεια ωστόσο διακριτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...