Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

"Βόμβα" Πεπόνη! "Φέρτε την αυθεντική "λίστα Λανγκάρντ" !


Βόμβα πριν από λίγο έριξε ο εισαγγελέας Γρ. Πεπόνης που ζητά από τους αρμόδιους να του δώσουν την… αυθεντική λίστα Λαγκάρντ με τα ονόματα που έβγαλαν στο εξωτερικό χρήματα. Προφανώς αυτό σημαίνει ότι θεωρεί τη λίστα που του δόθηκε πλαστή η «πειραγμένη». Να θυμίσουμε ότι είναι η λίστα από το φλασάκι του Ευ. Βενιζέλου που το κρατούσε δύο χρόνια στο συρτάρι του.

Για το λόγο αυτό ζητούν από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, να διατυπώσει εκ νέου αίτημα προς το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να αποσταλεί και πάλι η λίστα Λαγκάρντ, ώστε ώστε να εξακριβώσουν την γνησιότητα του καταλόγου που έχουν στα χέρια τους.

«Επειδή κρίνεται αναγκαίο επί τη βάσει των υφιστάμενων δεδομένων, να βεβαιωθεί το πραγματικό περιεχόμενο του παραδοθέντος από το Γαλλικό Υπουργείο Οικονομικών CD, για λόγους πρακτικούς, αλλά και αποφυγής των όσων αρνητικών θα σηματοδοτούσε, για την περίπτωση, η κίνηση της διαδικασίας παροχής δικαστικής συνδρομής, κρίνομεν σκόπιμον να προβεί η Υπηρεσία σας στην επαναζήτηση του συγκεκριμένου CD και παρακαλούμεν, επί του τελευταίου τούτου, να έχομεν σχετική, θετική ή αρνητική, ενημέρωση», επισημαίνουν.

Αν αποδειχθεί ότι υπάρχει πρόβλημα με τα ονόματα στη λίστα, δηλαδή ότι κάποιοι περενέβησαν και έσβησαν ορισμένα, τότε δημιουργείται μείζον θέμα για την κυβέρνηση Παπανδρέου και ειδικά για τους κ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...