Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Μαρία Χούκλη: «Χρειάστηκα πολλά χρόνια μέχρι να μιλήσω για τον καρκίνο... »


Για τον καρκίνο, τη δημοσιογραφία, αλλά και για το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην επαρχία, μίλησε σε συνέντευξή της η Μαρία Χούκλη.

Στο περιοδικό «ΕΓΩ», η Μαρία Χούκλη παραδέχεται ότι αν και αρνιόταν να μιλήσει για το πρόβλημα της υγείας της, το γεγονός ότι από τη δημοσιοποίησή του θα μπορούσαν να πάρουν δύναμη και κάποιοι άλλοι άνθρωποι, την έκανε να το ξανασκεφτεί και να μπορεί να μιλάει πλέον ανοιχτά γι' αυτό.

«Χρειάστηκαν πολλά χρόνια μέχρι να μιλήσω για τον καρκίνο. Αρχικά γιατί βρισκόμουν μέσα στο πρόβλημα, αργότερα γιατί δεν ήθελα να νομίζουν ότι το ''ρευστοποιώ'' το ''πουλάω''. Όταν όμως είδα πως είναι μια επιδημία αυτή η ιστορία με τον καρκίνο και μου τηλεφωνούσαν γυναίκες από τα πιο απίθανα μέρη του κόσμου για να κου ζητήσουν συμβουλές, για να μου εκφράσουν το φόβο τους, τότε κατάλαβα πόσο κουράγιο παίρνουν οι άνθρωποι που πάσχουν όταν έχουν μπροστά τους μια συγκεκριμένη περίπτωση παρόμοια με τη δική τους» είπε η Μαρία Χούκλη.

Στη δουλεία, παρά τα 26 χρόνια της διαδρομής της στο χώρο, εξακολουθεί να πηγαίνει με τη χαρά της «Νεοφώτιστης», ενώ όταν ρωτήθηκε πώς θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην επαρχία, απάντησε πώς «και με λιγότερα χρήματα θα ζούσα και σε μικρότερη πόλη, αρκεί να έβρισκα να κάνω κάτι που πραγματικά να με γεμίζει. Η πόλη πια – και μένω στο κέντρο – είναι ένας τόπος...υστερίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...