Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ωνάσειο: Στάση για το Δώρο

Στάση εργασίας από τις 7πμ έως τις 11πμ και συγκέντρωση στο αίθριο του νοσοκομείου, πραγματοποιούν το πρωί της Τρίτης 3 Ιανουαρίου, οι εργαζόμενοι του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου το σωματείο εργαζομένων, καταγγέλλει τη διοίκηση του ΩΚΚ, διότι: «συνεχίζει να αδιαφορεί και να αγνοεί προκλητικά τις εντολές του Υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου, και να εμπαίζει όλους τους εργαζομένους του Κέντρου αφού έως σήμερα δεν έχει καταβάλει το Δώρο των Χριστουγέννων.

Όπως διατείνονται οι διοικούντες του Κέντρου κκ. Πρόεδρος Ι. Λεκκάκης, Αντιπρόεδρος Ι. Παρασκευαϊδης, Γεν. Διευθυντής Γ. Μουτσόπουλος δεν τους αρκεί ο λόγος του Υπουργού και αυτά που τους λέει θέλουν να τους τα στείλει και γραπτώς.

Σήμερα 2 Ιανουαρίου 2012 όλα τα Διευθυντικά στελέχη Πρόεδρος Δ.Σ. Γεν. Διευθυντής, Διευθυντής Δ.Ο.Υ. αποφάσισαν να εξαφανιστούν από του Ω.Κ.Κ. για να μην πάνε στο αυτόφωρο.

Για Τρίτη εβδομάδα όλοι οι εργαζόμενοι του Κέντρου συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας. Αύριο 3 Ιανουαρίου 2012 πραγματοποιούμε Στάση εργασίας από 07:00 έως 11:00 και συγκέντρωση στο αίθριο του νοσοκομείου.

Καλούμε τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο να ενεργήσει άμεσα ώστε να δοθεί λύση σε όλα τα ζητήματα που σκοπίμως η Διοίκηση του Κέντρου αφήνει σε εκκρεμότητα».

Πηγή: www.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...