Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ντόρα Μπακογιάννη: Εμείς οι Κρήτες ξέρουμε να κάνουμε αγώνες, ξέρουμε όμως και να σηκώνουμε ανάστημα

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Κρήτη, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο Επιμελητήριο του Ρεθύμνου. Ακολουθούν τα βασικά σημεία της συνέντευξης Τύπου της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ντόρα Μπακογιάννη: Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε πάρα πολύ δύσκολη διαπραγμάτευση. Αυτό το οποίο χρειάζεται είναι να ενώσουμε δυνάμεις και να ενδυναμώσουμε τη φωνή μας. Η Δημοκρατική Συμμαχία ξέρετε ότι είναι ένα κόμμα το οποίο από το Μάιο έχει καλέσει σε συστράτευση όλες τις δυνάμεις. Είμαστε ένα κόμμα το οποίο δεν συμμετέχουμε αλλά στηρίζουμε την κυβέρνηση Παπαδήμου.  Είμαστε όμως και ένα κόμμα το οποίο ταυτόχρονα στηλιτεύει με τον πιο αποφασιστικό και δυναμικό τρόπο τη συμπεριφορά κομμάτων που θεωρούν ότι μπορούν να είναι ταυτόχρονα και συμπολίτευση και αντιπολίτευση στη χώρα. Η Δημοκρατική Συμμαχία πιστεύει ότι το επόμενο τρίμηνο απαιτείται σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Απαιτείται όμως να υπάρξουν συγκεκριμένες ελληνικές προτάσεις οι οποίες θα πρέπει να κατατεθούν στη διαπραγμάτευση.
Κυρίες και κύριοι εγώ θέλω να πω μια κουβέντα, εδώ στο Ρέθυμνο. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι τα όρια της κοινωνικής συνοχής έχουν ξεπεραστεί.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...