Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: "Παραιτήσου" φώναξαν στον Παπούλια στη Χαλκίδα - 6 Συλλήψεις

"Στημένη" την είχαν 10- 15 άτομα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και προσπάθησαν να αμαυρώσουν την μέρα του Αγιασμού των υδάτων στη Χαλκίδα.

Από νωρίς είχαν πάρει θέση στην αποβάθρα και μοίραζαν προκηρύξεις περίπου δέκα - δεκαπέντε άτομα και ο κόσμος τους είχε απομονώσει.

Πρόλαβαν να φωνάξουν "Παραιτήσου" και ο Πρόεδρος ατάραχος παρακολουθούσε την εκδήλωση.

H Αστυνομία Χαλκίδας έκανε έξι προσαγωγές από αυτούς που διαμαρτύρονταν και ήδη κατηγορούνται για προσβολή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες. Οι συλληφθέντες αρχικά είχαν προσαχθεί και στη συνέχεια, με εντολή του εισαγγελέα Χαλκίδας, κρατήθηκαν και θα οδηγηθούν ενώπιόν του, κατηγορούμενοι για «προσβολή κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Ακολουθώντας  το πρωτόκολλο ο κ. Παπούλιας μετά από 20 λεπτά αποχώρησε. Αφού προσκύνησε την ελληνική σημαία, αποχώρησε, χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Αθηναϊκά blogs προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις γράφοντας για "έντονες αποδοκιμασίες" και αποφεύγοντας  να γράψουν την πραγματικότητα.

Ο Περιφερειάρχης  Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς  συνόδευσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μετά το πέρας  της Τελετής έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Χρόνια Πολλά σε όλους τους  ΣτερεοΕλλαδίτες, από τη Χαλκίδα και την Εύβοια.Με αφετηρία τη νέα χρονιά, η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνεχίζει να κάνει  καλά τη δουλειά της και εντείνει τις προσπάθειές της.  Ήδη υλοποιούμε μια σειρά από μεγάλα έργα , εδώ στην Εύβοια, και μεγάλη μας προτεραιότητα είναι η απορρόφηση και επιτάχυνση του ΕΣΠΑ κάτι το οποίο κάνουμε με πολύ γρήγορους ρυθμούς»


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ




Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...