Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Τι υπονοεί ο Φερέιρα για τον αμυντικό;

Βγαίνει και δηλώνει ο Φερέιρα για το θέμα του αμυντικού ότι «είναι ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να λύσουμε, βρίσκοντας έναν παίκτη, ο οποίος θα μπορέσει να μας βοηθήσει.

Αυτό όμως είναι ένα θέμα μεταξύ της διοίκησης και εμού, το οποίο πρέπει να δούμε. Το βασικό είναι να μην έρθει κάποιος, ο οποίος δεν θα μπορέσει να μας βοηθήσει ή δεν θα έχει κάτι θετικό να συνεισφέρει».

Εδώ, όμως, υπάρχουν δυο ζητήματα…

Το ένα έχει να κάνει με το αίτημα του Πορτογάλου. Σε ποιόν το απευθύνει; Από ποιόν ζητάει μεταγραφή και με ποιόν θα την συζητήσει, όπως λέει; Με την… διοίκηση; Με τους… μετόχους; Πλάκα μάς κάνει ο Φερέιρα;

Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν ούτε διοίκηση, ούτε μέτοχοι. Και τι το αποδεικνύει αυτό; Ότι κάνει πάρτι ο Τσάκας εδώ και τόσους μήνες. Πριν από δέκα και είκοσι χρόνια δεν θα περνούσε ούτε έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ ο Τσάκας. Σιγά μην τον είχαν και συνομιλητή.

Το ότι ο Τσάκας, λοιπόν, και ο κάθε Τσάκας κάνουν ό,τι κάνουν ή ότι ο Νίνης χάνεται για πλάκα ή ότι ο Παναθηναϊκός έφτασε να πνίγεται σε μια κουταλιά νερό, είναι η πιο τρανή απόδειξη πως δεν υπάρχει κάποιος για να ακούσει τον Φερέιρα.

Δυστυχώς, στον Παναθηναϊκό υπάρχουν μόνο ο προπονητής και οι παίκτες. Τίποτα άλλο. Αυτή είναι η αλήθεια. Διοίκηση χωρίς πυγμή και μέτοχοι χωρίς να βάζουν λεφτά δεν γίνεται να υφίστανται. Το ότι κάποιοι θέλουν να το παίζουν διοίκηση ή μέτοχοι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Το δεύτερο σκέλος έχει να κάνει μ’ αυτό που λέει στο τέλος ο Φερέιρα: «Να μην έρθει κάποιος, ο οποίος δεν θα μπορέσει να μας βοηθήσει ή δεν θα έχει κάτι θετικό να συνεισφέρει». Τι υπονοεί; Ότι τόσο καιρό που βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού, του έχουν φορτώσει παίκτες που δεν ήθελε;

Κάποιοι (ποιοι;) τού έχουν φέρει ποδοσφαιριστές που δεν κάνουν για το ρόστερ του Παναθηναϊκού; Έτσι τουλάχιστον μοιάζει αυτό που λέει ο Πορτογάλος. Αυτή η εντύπωση δημιουργείται, δηλαδή. Σα να περνάει μήνυμα ότι «αυτή τη φορά μην μπερδευτεί κανείς στα πόδια μου για να πάρουμε παίκτη που να μπορεί να βοηθήσει και να μην είναι παλτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...