Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Κατακλυσμός στη Ρόδο, παρέσυρε τρία άτομα, που αγνοούνται!

Δύο άνδρες παρασύρθηκαν στη γέφυρα της Κρεμαστής και ένας άνδρας στον Αρχάγγελο, μέσα στο αυτοκίνητό του!


Η θεομηνία που έπληξε τη Ρόδο ήταν τόσο σφοδρή, που τρία άτομα αγνοούνται στο νησί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στην ιστοσελίδα rodiaki.gr, δύο άνδρες παρασύρθηκαν στη γέφυρα της Κρεμαστής, βγαίνοντας από το αυτοκίνητό τους για να γλιτώσουν και ένα ακόμα άτομο αγνοείται στην περιοχή της Αρχαγγέλου, το οποίο οδηγούσε αυτοκίνητο που παρασύρθηκε!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα δύο άτομα στην Κρεμαστή, ήταν εκπαιδευτικοί που επέβαιναν μαζί με έναν ακόμα συνάδελφό τους σε όχημα με κατεύθυνση απο το Παραδείσι προς την Κρεμαστή. Όταν έφτασαν στο ποτάμι και άρχισε να παρασύρεται το όχημά τους, βγήκαν από αυτό και οι τρεις για να σωθούν.

Επρόκειτο για έναν 50χρονο μια 30χρονη και έναν ακόμα 30χρονο άνδρα εκπαιδευτικοί και οι τρεις στο ίδιο σχολικό συγκρότημα.

Η Πυροσβεστική κατάφερε να σώσει τον έναν από αυτούς, ενώ ο 50χρονος με την 30χρονη δασκάλα, παρασύρθηκαν και τα ίχνη τους αγνοούνται μέχρι αυτή την ώρα.

Πυροσβεστική και Αστυνομία έχουν ξεκινήσει μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό των δύο εκπαιδευτικών και του τρίτου ατόμου, του οδηγού του οχήματος στον Αρχάγγελο.

Η απίστευτη κακοκαιρία στο νησί της Ρόδου ξεκίνησε από το πρωί της Παρασκευής και συνεχίστηκε με απίστευτη σφοδρότητα.

Οι δρόμοι από το Φαληράκι μέχρι και την Κρεμαστή, μετετράπησαν σε ποτάμια, εγώ τεράστια είναι τα προβλήματα που καταγράφονται και στην πόλη της Ρόδου, καθώς ο όγκος της βροχής που πέφτει ασταμάτητα, δημιουργήσε ένα κυκλοφοριακό χάος.

Πολλές περιοχές στο νησί της Ρόδου βρίσκονται αυτή τη στιγμή χωρίς ρεύμα εξαιτίας των κεραυνών που έθεσαν εκτός λειτουργίας πολλές γραμμές, ενώ πολλά είναι επίσης και τα υπόγεια σπιτιών και καταστημάτων που έχουν πλημμυρίσει.

Έντονη χαλαζόπτωση επίσης σάρωσε τις περιοχές Τρεις, Ιξιάς Ιαλυσού και Κρεμαστής.

Τεράστιο πρόβλημα δημιουργήθηκε και στο δρόμο προς το Αεροδρόμιο

news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...