Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Φαρμακ-ερός "πόλεμος" Άδωνι - Τσίπρα

Κλιμακώνεται καθημερινά η κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς σήμερα ο υπουργός Υγείας μιλώντας στον ρ/σ "Βήμα fm" και ορμώμενος από την άρνηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υπερψηφίσει την τροπολογία του υπουργείου του, αποκάλεσε τον Πάνο Σκουρλέτη εκπρόσωπο των φαρμακοβιομηχάνων και πρόσθεσε:


"Να καταλάβει ο κόσμος, που ακούει, ότι την Τετάρτη, στην ονομαστική ψηφοφορία της Βουλής, εάν πράγματι ο ΣΥΡΙΖΑ σηκωθεί και ψηφίσει 'όχι', ψηφίζει για να μη μας δώσει το δικαίωμα ως κυβέρνηση να μειώσουμε όλα τα φάρμακα. Όλα! Δεν θα υπάρξει ούτε ένα φάρμακο που να μειωθεί η τιμή του. Ας σταματήσει λοιπόν ο κ. Σκουρλέτης, γιατί από εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έγινε εκπρόσωπος των φαρμακοβιομηχάνων και ας τα ξανασυζητήσουμε. Και να ξέρει ο κόσμος γιατί λέει Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς… Δεν τον αλλάζουν τον τίτλο ; Ο Συνασπισμός των φαρμακοβιομηχάνων καλύτερα;"


Ο Αλέξης Τσίπρας περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα την κατάσταση στον χώρο της υγείας, και υποστήριξε πως αυτός ο τομέας είναι από τα πρώτα θύματα του μνημονίου. Στρέφοντας δε τα “πυρά” του κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, είπε:

"Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Αυτοί που έχουν διαλύσει την κοινωνία για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα ντόπια και ξένα, έρχονται σήμερα και κάνουν ένα πρωτοφανή αντιπερισπασμό, ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα, γιατί εμείς υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα των πολιτών να έχουν πρόσβαση σε ελεγχόμενο φθηνό και ποιοτικό φάρμακο".

Εξηγήσεις από το ΣΥΡΙΖΑ ζητά το ΠΑΣΟΚ που έχει ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία την επόμενη Τετάρτη στη Βουλή για τη συγκεκριμένη τροπολογία. Μάλιστα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Παναγιώτης Ρήγηας δήλωσε:

"Το ερώτημα είναι απλό. Είσαι με τον απλό πολίτη με τον κόσμο και καταναλωτή φαρμάκων, ή είσαι με τις φαρμακοβιομηχανίες; Κι επειδή το ερώτημα είναι τόσο πολύ απλό, είναι πάρα πολύ δύσκολο να μας εξηγήσει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν δέχεται τη μείωση της τιμής των φαρμάκων”. megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...