Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός σήμερα Σάββατο από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.


Πιο αναλυτικά:

Σήμερα Σάββατο, στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τις μεσημεριανές ώρες τα φαινόμενα θα ενταθούν στη δυτική Πελοπόννησο και από αργά το βράδυ και στην ανατολική Πελοπόννησο.


Αύριο Κυριακή, τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν στις παραπάνω περιοχές και σταδιακά θα επεκταθούν στην ανατολική Στερεά , την Εύβοια και μετά το μεσημέρι στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και από το απόγευμα στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

- Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπειρο, της δυτικής Στερεάς, της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.

- Στην Αττική θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρας, οι οποίες ενδέχεται να είναι ισχυρές τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και από το βράδυ θα εξασθενήσουν.


Τη Δευτέρα, τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν κατά διαστήματα στο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο.

- Στη Θράκη μέχρι τις πρωινές ώρες, στο Αιγαίο μέχρι το απόγευμα και στα Δωδεκάνησα μέχρι αργά το βράδυ.

- Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς και της Μακεδονίας και από το βράδυ σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας.

Την Τρίτη, θα σημειωθεί σημαντική πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα από το βορά προς τον Νότο.

- Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σχεδόν σε όλα τα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...