Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

“Ρουκέτα” Τσίπρα: Παρακολουθούν το τηλέφωνό μου - Δένδιας: Εξωφρενικός ο ισχυρισμός


Σε μια αποκάλυψη-βόμβα προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει η “Real News” η οποία κυκλοφορεί την Κυριακή.

Η “ναυαρχίδα” του Ομίλου Κουρή-Χατζηνικολάου δημοσιεύει ρεπορτάζ, με “χτύπημα” και στην πρώτη σελίδα της, στο οποίο αναφέρεται ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, την ώρα που βρισκόταν στην κορύφωσή του το θέμα της Χρυσής Αυγής, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αποκάλυψε ότι οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας, δηλαδή η ΕΥΠ, παρακολουθούν το τηλέφωνό του, όπως και τα τηλέφωνα των βουλευτών της Κουμουνδούρου.

“Να ξέρετε ότι τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Τόσο το δικό μου, όσο και των βουλευτών μας”, φέρεται να είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, μια αποκάλυψη που αναμένεται να προκαλέσει θύελλα στο πολιτικό σκηνικό.

Δένδιας: Εξωφρενικός ο ισχυρισμός Τσίπρα για τις παρακολουθήσεις

Με ανακοίνωσή του ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας, αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας Real News σύμφωνα με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας είπε σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πως παρακολουθείται το τηλέφωνό του.

Ο υπουργός διαψεύδει το γεγονός και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει δημόσια θέση για το θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News να έχει καταγγείλει – και μάλιστα κατά τη συνεδρίαση ανώτατων κομματικών οργάνων – ότι τα τηλέφωνα του κόμματός του και του ιδίου παρακολουθούνται!

Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να διαψεύσει άμεσα ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό για ευνομούμενο Κράτος ισχυρισμό ή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

Σε διαφορετική περίπτωση παραμένει υπόλογος απέναντι στην Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του Κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί».

Ο Κωνσταντινόπουλος στο Τwitter για την “παρακολούθηση” Τσίπρα

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter,  o εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έκανε το δικό του, πολιτικό σχόλιο, για το μείζον θέμα που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι, σχετικά με το ενδεχόμενο να βρίσκεται υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ το τηλέφωνο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

“Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι παρακολουθούν το τηλέφωνό του. Απαράδεκτο και θλιβερό αν συμβαίνει, πρέπει άμεσα να καταθέσει στοιχεία που να το αποδεικνύουν.

Διαφορετικά, είναι απλά θεωρίες συνωμοσίας που προκαλούν μεγαλύτερη ανησυχία και ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Ελπίζουμε σύντομα να απαντήσει”, έγραψε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...