Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Γειτονάκι του Κουφοντίνα και όχι του Τσοχατζόπουλου θα ναι από σήμερα τελικά ο Μιχαλολιάκος


​Σε εξέλιξη βρίσκεται η απολογία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και φερόμενου ως υπαρχηγού της οργάνωσης Χρήστου Παππά ενώπιον των ανακριτών διαφθοράς στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

«Η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν» δήλωσε μάλιστα ο κ.Παππάς λίγο πριν μπει στο κτήριο 6 των δικαστηρίων

Κατά την άφιξή του στην Ευελπίδων υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν στο σημείο φώναζαν συνθήματα.

Ο κ. Παππάς είναι ο τελευταίος εκ των συλληφθέντων βουλευτών του κόμματος που απολογείται.

Από τα έδρανα της βουλής, στα κελιά της φυλακής

Υπενθυμίζουμε πως προφυλακιστέοι έχουν κριθεί ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Γιάννης Λαγός. Μάλιστα αυτήν την ώρα οι κύριοι Ν. Μιχαλολιάκος,  Γ. Λαγός,  Γ. Πατέλης και η ανθυπαστυνόμος που εμπλέκεται στην υπόθεση οδηγούνται στις φυλακές Κορυδαλλού. Αρχικά, ήταν προγραμματισμένο οι κύριοι Μιχαλολιάκος και Λαγός να οδηγηθούν στην πτέρυγα, όπου βρίσκονται οι "λαμπεροί" κρατούμενοι των φυλακών όπως ο κ.Άκης Τσοχατζόπουλος και ο Μάκης Ψωμιάδης, ωστόσο τα πλάνα άλλαξαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα οδηγηθούν τελικά στην γυναικεία πτέρυγα, εκεί όπου κρατούνται οι κατάδικοι της 17 Νοέμβρη, όπως ο κύριος Κουφοντίνας.

Οι Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος αφέθηκαν ελεύθεροι με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Στον κ. Κασιδιάρη επιβλήθηκε και χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέων και ανακριτών προφυλακιστέοι έχουν κριθεί επίσης η ανθυπαστυνόμος που υπηρετούσε στην Ασφάλεια Πειραιά και φέρεται να εμπλέκεται σε αξιόποινες πράξεις μελών της Χρυσής Αυγής και ο «πυρηνάρχης» της Χ.Α. στη Νίκαια Γιώργος Πατέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...