Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ ο Χρήστος Παππάς: Εξαφάνιζε στοιχεία και οργάνωνε την επόμενη ημέρα της ΧΑ

Παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ ο Χρήστος Παππάς, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, τον οποίο οι Αρχές αναζητούσαν από χθες προκειμένου να συλλάβουν. 


Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν είχε εμφανιστεί πουθενά και παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας να τον εντοπίσει τόσο στο σπίτι του στην Αθήνα όσο και σε διάφορες επαρχιακές πόλεις, ο Χρήστος Παππάς παραμένει άφαντος.

Κρυβόταν και κατέστρεφε στοιχεία και οργάνωνε την επόμενη ημέρα της ΧΑ

Είναι ο άνθρωπος που καλείται να «εξαφανίσει» στοιχεία που μπορούν να κάψουν τη Χρυσή Αυγή και τα μέλη της, αφού ενδεχομένως να συνδέονται και με άλλες εγκληματικές και παράνομες πράξεις.

Παράλληλα ο Χρήστος Παππάς είναι αυτός που αναλαμβάνει χρέη αρχηγού -όσο ο Νίκος Μιχαλολιάκος παραμένει υπό κράτηση- και δίνει πλέον εντολές στα «ελεύθερα» στελέχη της Χρυσής Αυγής. Παράλληλα θα προσπαθήσει να δώσει να ρίξει τους τόνους στους κόλπους της οργάνωσης, καθώς χθες μετά τη σύλληψη του αρχηγού της ΧΑ και των επικεφαλής, τα υπόλοιπα στελέχη έδειξαν σημάδια πανικού, αφού δεν ήξεραν από ποιον να πάρουν εντολές. Ο Γιώργος Γερμενής πήγε στη ΓΑΔΑ για να μάθει αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης του. Οι βουλευτές Ματθαιόπουλος και Αρβανίτης οριακά δεν πιάστηκαν στα χέρια για το ποιος θα κάνει δηλώσεις, ενώ ακόμα και οι συγκεντρωμένοι έξω από τη ΓΑΔΑ αρχικά έφτασαν χωρίς να εχουν σημαίες, τις οποίες τις προμηθεύτηκαν στη συνέχεια.

Ολα αυτά ήταν σημάδια κατάρρευσης και προφανώς ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει δώσει εντολή στον Παππά να «μαζέψει» την κατάσταση.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ενώ οι Αρχές κατάφεραν να πιάσουν στον ύπνο τον αρχηγό της ΧΑ Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος δεν πρόλαβε να κρύψει τα όπλα που είχε παράνομα στην κατοχή του, αλλά τον Χρήστο Παππά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Προκλητικός ο Παππάς: Κυκλοφορώ ελεύθερος

Το μοναδικό σημείο ζωής που έχει δώσει μέχρι τώρα ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής είναι σε ραδιοφωνική εκπομπή το πρωί του Σαββάτου, όπου συγκεκριμένα μιλώντας στον real fm τόνισε με προκλητικό τρόπο πως «ο ίδιος κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν έχει δει κανέναν».

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ήταν στον Αρειο Πάγο μαζί με άλλους τρεις βουλευτές της ΧΑ που την Παρασκευή όταν πήγαν για να καταθέσουν μήνυση για τις επιχορηγήσεις του ΠΑΣΟΚ.

Από την ΕΛ.ΑΣ υποστηρίζουν πως ο υπαρχηγός της ΧΑ προσπαθεί να παραμείνει ασύλληπτος και να οργανώσει την επόμενη ημέρα και τις επόμενες κινήσεις, στη συγκεκριμένη περίπτωση, της Χρυσής Αυγής, μέχρι να περάσει και αυτός το κατώφλι της ΓΑΔΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...